Echipa Facultății de Drept a UVT, pe primul loc la un prestigios concurs național

echipa facultății

Echipa Facultății de Drept a UVT, pe primul loc la un prestigios concurs național

În perioada 13-16 aprilie, Universitatea de Vest din Timișoara a găzduit ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept, cel mai prestigios concurs studențesc național în domeniul dreptului, organizat anual între echipele reprezentative ale universităților din București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu, Craiova și Timișoara, cu participarea, ca invitat special, a Universității de Stat din Moldova (Chișinău).

CITEȘTE ȘI: ”Iorgovan, frumoasă floare, îți mai arde de cântare?”

Ediția din acest an a concursului a inclus trei probe științifice (drept civil, drept penal, drept constituțional), reunind 70 de studenți și profesori de la cele șapte facultăți.

Competiția a fost câștigată de echipa Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara, care s-a situat pe locul I în clasamentul general.

Totodată, Facultatea de Drept din Timișoara a obținut locul I la proba de drept civil, prin Anisia Coroamă și Iulia Ungureanu, coordonate de asist.cercet.dr. Maximilian-Andrei Druță și de drd. Alexandra Bob, locul II la proba de drept penal, prin Adrian Coșa și Iasmina Drăguescu, coordonați de dr. Cristina Nicorici și drd. Ionela Bleahu, și locul II la proba de drept constituțional, prin Dan Boișteanu și Daniel Jivi, coordonați de lect.univ.dr. Andreea Verteș-Olteanu.

”Rezultatul obținut de echipa Facultății de Drept a UVT, în ediția 2022 a Hexagonului Facultăților de Drept din România, confirmă apartenența studenților Facultății de Drept la elita învățământului superior juridic din România și se adaugă performanțelor deosebite obținute de echipele facultății noastre la concursurile internaționale și europene de drepturile omului, drept internațional public și dreptul Uniunii Europene”, a transmis rectorul UVT, Marilen Pirtea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns