Cine moștenește averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian

Petrica Mîțu Stoian

Avocata familiei lui Petrică Mîţu Stoian a reușit să rezolve problema moștenirii lăsate de regretatul artist. Reprezentatntul legal a dezvăluit cine o să primească averea de un milion de euro.

 

Cine moștenește averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian. Moartea artistului a fost umbrită de scandalul care i-a urmat. În ultima perioadă, impresarul Doru Gușman și sora lui Petrica Mîțu Stoian au dus un adevărat război pe averea pe care a lăsat-o artistul.

Sora interpretului, Maria Tărchilă, a spus că familia impresarului a păstrat toate bunurile materiale ale fratelui său, care erau trecute pe firma lui Doru Gușman.

Cine moștenește averea de un milion de euro a lui Petrică Mîțu Stoian. Dezvăluire-bombă: „Am certificatul de moștenitor!”

Carmen Obârșanu, avocata surorii lui Petrică Mîțu Stoian, a anunțat că a obținut actul fără de care întregul demers ar fi fost în van, și anume certificatul de moștenitor pentru familia cântărețului.

CITEȘTE ȘI: Ce li se pregătește șoferilor? Sistem automat pentru amenzi, cu 300 de radare și 500 de camere video

„Eu pot să spun că am certificatul de moștenitor. Cu certificatul acesta pentru familia lui pot acum să reprezint interesele familiei pentru aflarea adevărului”, a declarat avocat familiei lui Petrică Mîțu Stoian, Carmen Obârșanu, la Antena Stars.

Război în instanță între familia lui Petrică Mîțu Stoian și doctorii care l-au tratat pe artist! “Toți au greșit, toți medicii”

După ce s-a speculat că averea ce se ridică la aproximativ un milion de euro ar fi putut ajunge la stat, Carmen Obârșanu a declarat că familia cântărețului este cea care va intra în posesia bunurilor materiale și a banilor. Mai exact, surorile și nepoții artistului sunt moștenitori, succesiunea fiind deja stabilită.

„Familia va lua moștenirea. Surorile și nepoții de la fratele predecedat. S-a dezbătut succesiunea. Acum să vedem dacă el avea conturi pe la drepturile de autor”, a dezvăluit avocata, conform romaniatv.net.

Petrică Mîțu Stoian avea o maşină de lux, casa părintească din Isverna, două apartamente pe Litoral, în Eforie Nord, iar recent şi-ar fi cumpărat un apartament în cartierul Primăverii din Capitală şi o vilă în Craiova. În total, aproximativ un milion de euro!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns