Investiţii de anvergură într-un sat din Timiş

hisias

A rămas cea mai văduvită dintre localităţile aparţinătoare comunei, acesta fiind motivul pentru care noul primar demarează aici primele sale proiecte de anvergură.

Asfaltarea străzii principale din Hisiaş, comuna Ghizela, este investiţia care practic este demarată, deşi ne aflăm abia la iniţierea procedurii de selectare a firmei executante.

„Suntem în faza introducerii lucrării în sistemul electronic de achiziţii publice. Lucrările vor începe la primăvară şi vor fi finalizate în cursul anului viitor. Hisiaşul se învecinează cu o zonă de exploatare forestieră şi trec multe maşini grele. Drumul este pietruit şi se ridică foarte mult praf, localnicii nici nu pot să-şi pună o rufă la uscat. Este satul cel mai mic al comunei dar, totuşi, recent s-au mutat acolo câteva familii”, a afirmat primarul Mircea Dinu Mirean.

”Poli II” a șutat cu stângul

Asfaltarea va viza 2,4 kilometri din drumul comunal (foto) care străbate Hisiaşul. În localitate se va betona şi un platou pe care să poată fi organizată în condiţii bune ruga. De asemenea, este avută în vedere o reţea de alimentare cu apă a satului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *