”Poli II” a șutat cu stângul

dosarul poli

Cel mai așteptat proces al anului din urbea de pe Bega, ”Poli II”, a debutat, luni, cu stângul. După ce mulți dintre avocații celor 11 inculpați au întârziat, consilierul juridic al primăriei a anunțat completul de judecată că s-a produs o eroare în citarea părților.

Concret, a fost citată, ca parte civilă, Primăria Municipiului Timișoara, aceasta nevând însă personalitate juridică. Drept urmare, președintele completului a aprobat amânarea începerii rpocesului pentru 19 octombrie, în vederea citării Municipiului Timișoara, prin reprezentantul său, primarul Nicolae Robu. Fiind puțin probabil ca edilul să se prezinte la proces, în locul său urmează să se prezinte tot consilierul primăriei, după cum a precizat acesta.

În sala de judecată au fost prezenți toți inculpații, fostul primar al Timișoarei, Gheorghe Ciuhandu, fiind însoțit de soție și de fostul consilier local Flavius Boncea (acesta fiind și un susținător declarat al edilului).

În sală a fost adus, cu cătușele la mâini, și Nicușor Miuț (fostul director al Direcției patrimoniu în administrația Ciuhandu, aflat în arest pentru o condamnare penală în alt dosar), la vederea căruia câțiva inculpați au avut, realmente, un șoc. Îmbătrânit, spășit, într-o ținută vestimentară comună, nimic din înfățișarea sa nu trăda omul puternic, tras mereu la patru ace, care a fost înainte de încarcerare.

Foto: Adrian Pîclişan


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *