Digi oferă 500 de lei cadou la abonare!

digi

Compania RCS & RDS desfăşoară în Timişoara, în perioada 12 septembrie – 15 octombrie 2016, o campanie promoţională prin care oferă 500 lei cadou noilor clienţi (persoane fizice) veniţi în universul Digi! Valoarea cadoului este obţinută prin însumarea valorilor aferente fiecărui serviciu nou contractat pe o perioadă de 24 de luni, respectiv 250 de lei pentru abonarea la serviciul de televiziune prin cablu Digi TV şi 250 de lei pentru abonarea la serviciul de internet de mare viteză prin fibră optică Digi Net Fiberlink 300, 500 sau 1000.

Clienţii vor putea decide cum vor utiliza suma de 500 lei primită cadou de la Digi: ca avans la achiziţionarea unui smartphone din oferta Digi Mobil sau pentru plata facturilor de servicii Digi, în cuantum de 50% din valoarea fiecărei facturi lunare, până la epuizarea întregii sume cadou.

În cazul serviciului de televiziune Digi TV digital, cu preţuri începand de la 28,06 de lei/lună (TVA inclus) pe langa suma cadou de 250 de lei, abonaţii se vor bucura vizionând 100 de canale TV digitale şi 23 de canale in format HD, cuprinzând toate genurile de emisiuni: generaliste, ştiri, filme, documentare, muzică, sport, lifestyle. Suma cadou de 250 de lei se aplică şi pentru contractarea unui abonament la serviciul Digi TV analogic, cu preţul de 24,19 lei/lună (TVA inclus).

Tot 250 de lei primesc şi clienţii noi care se abonează la oricare serviciu de internet de mare viteză prin fibra optică Digi Net Fiberlink. Aceştia vor plăti doar: 28 de lei/lună (TVA inclus) pentru Digi Net Fiberlink 300, cu viteze de până la 300 Mbps; 39 de lei/lună (TVA inclus) pentru Digi Net Fiberlink 500, cu viteze de până la 500 Mbps şi 45 de lei/lună (TVA inclus) pentru Digi Net Fiberlink 1000, cu viteze de până la 1000 Mbps.

De asemenea, clienţii Digi Net Fiberlink care îşi activează până la 31 decembrie 2016 contul Digi Play (serviciu de video la cerere), pot urmări online, fără niciun cost suplimentar la abonament până la 31 iulie 2017, un conţinutul variat de filme, seriale noi „Hot from the U.S.”, concerte şi animaţii pentru copii.

Un alt beneficiu pe care îl primesc noii clienţi care optează pentru serviciul Digi Net Fiberlink este router wi-fi AC 1200 oferit gratis!

În plus, noii clienţi îşi pot suplimenta valoarea cadoului primit de la Digi cu înca 100 lei pentru fiecare abonament de telefonie mobilă Optim Nelimitat contractat, iar valoarea poate creşte în cazul în care contractarea se face prin portarea unui număr în reţeaua Digi Mobil.

Mai exact aceasta devine 150 lei pentru cei care contractează un abonament de telefonie mobilă Optim Nelimitat şi portează un număr de cartela (prepaid), respectiv 200 lei pentru cei care aleg un abonament de telefonie mobilă Optim Nelimitat şi portează în reţeaua Digi Mobil un număr de abonament (postpaid).

De asemenea, suma cadou poate creşte şi prin contractarea serviciului de telefonie fixă Digi Tel, la abonamentele În Familie sau Naţional, cu o valoare de 50 lei pentru fiecare dintre acestea.

Serviciile pot fi contractate în toate magazinele Digi şi în punctele de prezenţă RCS & RDS din Timişoara sau prin intermendiul reprezentanţilor companiei care vizitează clienţii la domiciliu. Detalii legate de oferta promoţională sunt disponibile aici.

Campania promoţională este supusă unor termeni şi condiţii disponbile în magazinele participante. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *