Investiţie de amploare într-o comună de lângă Timişoara! Se întinde pe 15 hectare şi va oferi sute de locuri de muncă

artemis sanandrei

Într-o comună de lângă Timişoara s-a inaugurat o nouă investiţie de anvergură. Este vorba de un parc industrial care se întinde pe o suprafaţă de 15 hectare şi care va oferi sute de locuri de muncă.

Grupul Artemis a predat obiectivul  – Parcul Industrial Artemis – cu toate utilităţile necesare (curent electric, gaz, apă. etc), pe prima parcelă fiind ridicată o hală din confecţii metalice.

Este a doua investiţie de acest fel de la Sânandrei, după ce, în luna mai,s-a mai inaugurat un parc industrial, unde se va construi o fabrică de medicamente. Şi asta nu e tot, pentru că în curând se va da în folosinţă un nou parc industrial, care se va întinde pe o suprafaţă de 40 de hectare.

Citeşte şi: Timișoara – oraș blocat în trafic

„Ne bucurăm că în decurs de doar trei săptămâni am reuşit să inaugurăm două parcuri industriale. Sunt obiective extrem de binevenite pentru comunitate, atât în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă create, cât şi al taxelor şi impozitelor încasate. Nu în ultimul rând, astfel de investiţii sunt şi o lovitură de imagine pentru comuna noastră”, a declarat Claudiu Coman, primarul comunei Sânandrei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Investiţie de amploare într-o comună de lângă Timişoara! Se întinde pe 15 hectare şi va oferi sute de locuri de muncă

Lasă un răspuns