Investiţie de amploare într-o comună de lângă Timişoara! Se întinde pe 15 hectare şi va oferi sute de locuri de muncă

Într-o comună de lângă Timişoara s-a inaugurat o nouă investiţie de anvergură. Este vorba de un parc industrial care se întinde pe o suprafaţă de 15 hectare şi care va oferi sute de locuri de muncă.

Grupul Artemis a predat obiectivul  – Parcul Industrial Artemis – cu toate utilităţile necesare (curent electric, gaz, apă. etc), pe prima parcelă fiind ridicată o hală din confecţii metalice.

Este a doua investiţie de acest fel de la Sânandrei, după ce, în luna mai,s-a mai inaugurat un parc industrial, unde se va construi o fabrică de medicamente. Şi asta nu e tot, pentru că în curând se va da în folosinţă un nou parc industrial, care se va întinde pe o suprafaţă de 40 de hectare.

Citeşte şi: Timișoara – oraș blocat în trafic

„Ne bucurăm că în decurs de doar trei săptămâni am reuşit să inaugurăm două parcuri industriale. Sunt obiective extrem de binevenite pentru comunitate, atât în ceea ce priveşte numărul de locuri de muncă create, cât şi al taxelor şi impozitelor încasate. Nu în ultimul rând, astfel de investiţii sunt şi o lovitură de imagine pentru comuna noastră”, a declarat Claudiu Coman, primarul comunei Sânandrei.

1 Comments
Boti 06/06/2017
Forte. puțini banii 1500 brut si mai rămâi cu 1200 in mana daca era2000