Intrare gratuită la patinoarul din Deva, până în 17 decembrie

La Deva a fost redeschis ieri, în Parcul Cetate, patinoarul artificial care va putea fi folosit gratuit, timp de două săptămâni, de către toţi cei doritori.

La propunerea primarului municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, consilierii locali au aprobat intrarea gratuită până la data de 17 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Socoteala de acasă nu se prea potrivește cu cea de la Târg

După data respectivă vor intra în vigoare tarifele de acces, acestea fiind aceleaşi ca în precedentul sezon: zece lei pentru fiecare serie de patinaj (două ore), aceeaşi sumă fiind percepută şi pentru închirierea patinelor.

Programul este între orele 12,30 şi 22, de luni până joi, şi 10 – 22, de vineri până duminică.

În data de 24 decembrie, patinoarul va avea un program redus, între orele 10 şi 13, iar în 25 şi 26 decembrie va fi închis. Închirierea patinelor se face pe baza unui act oficial și anume: carte de identitate, permis de conducere auto sau pașaport.

CITEȘTE ȘI: Doi primari şi un viceprimar din Timiş, probleme mari la ANI

Copiii cu vârsta sub cinci ani au acces cu patinele doar însoțiți de persoane echipate adecvat. Patinoarul artificial are o suprafață de 450 de metri pătrați și o capacitate de 130 de persoane pe serie.

Patinoarul va funcționa în perioada decembrie 2018 – februarie 2019.

Primăria Municipiului Deva mai anunţă că în data de 5 decembrie, de la ora 18, la faţa locului va avea loc un concurs de patinaj pentru copii, dotat cu premii, precum și un concert de colinde.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns