Doi primari şi un viceprimar din Timiş, probleme mari la ANI

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat că doi primari şi un viceprimar din judeţul Timiş se află în conflict de interese sau în stare de incompatibilitate.

Astfel, Teodor Pavel, primarul oraşului Recaş, s-a aflat în conflict de interese administrativ, întrucât a semnat un contract de închiriere a unui teren, precum și documente ce au stat la baza acestui acestui contract, în baza căruia SC Belis Construct SRL, societate al cărui asociat unic și administrator era soția sa, a închiriat fară licitație publică de la Primăria Orașului Recaș un teren în suprafață de 150 mp.

CITEȘTE ȘI: Premieră absolută: bancnotă cu chipurile Regelui Ferdinand şi Reginei Maria

De asemenea, Constantin Carcea, viceprimar al oraşului Recaş, a fost declarat de către ANI în stare de incompatibilitate, întrucât a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic Recaș.

În conflict de interese administrativ s-a aflat şi Tiberiu Ionel Jivan, primarul comunei Bucovăţ, care în perioada mandatului de primar a emis trei acte administrative care au produs un folos material pentru fiul său, în cuantum de 8.121 lei.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Doi primari şi un viceprimar din Timiş, probleme mari la ANI

Lasă un răspuns