Doi primari şi un viceprimar din Timiş, probleme mari la ANI

primari 2

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat că doi primari şi un viceprimar din judeţul Timiş se află în conflict de interese sau în stare de incompatibilitate.

Astfel, Teodor Pavel, primarul oraşului Recaş, s-a aflat în conflict de interese administrativ, întrucât a semnat un contract de închiriere a unui teren, precum și documente ce au stat la baza acestui acestui contract, în baza căruia SC Belis Construct SRL, societate al cărui asociat unic și administrator era soția sa, a închiriat fară licitație publică de la Primăria Orașului Recaș un teren în suprafață de 150 mp.

CITEȘTE ȘI: Premieră absolută: bancnotă cu chipurile Regelui Ferdinand şi Reginei Maria

De asemenea, Constantin Carcea, viceprimar al oraşului Recaş, a fost declarat de către ANI în stare de incompatibilitate, întrucât a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Liceului Teoretic Recaș.

În conflict de interese administrativ s-a aflat şi Tiberiu Ionel Jivan, primarul comunei Bucovăţ, care în perioada mandatului de primar a emis trei acte administrative care au produs un folos material pentru fiul său, în cuantum de 8.121 lei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Doi primari şi un viceprimar din Timiş, probleme mari la ANI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *