Întâlniri de lucru cu tinerii şi micii fermieri timişeni

Tinerii și micii fermieri potențiali beneficiari ai finanțărilor pentru investiții în mediul sătesc vor avea ocazia, în curând, să primească lămuriri detaliate privitoare la pașii pe care trebuie să-i parcurgă.

CITEŞTE ŞI: Investiție de un miliard de euro la 200 km de Timișoara. 2.500 de noi locuri de muncă

Centrele regionale şi oficiile judeţene ale Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) vor organiza întâlniri de lucru cu persoanele interesate să acceseze finanțări nerambursabile prin intermediul Programului Național pentru Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020.

Acțiunile se vor derula pentru a se asigura îndrumarea necesară depunerii cererilor de finanţare pentru noile sesiuni care urmează a fi lansate pentru submăsurile 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri” și 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici”.

CITEŞTE ŞI: Câți oameni trimite PSD Timiș la miting…

„Este o nouă inițiativă care va avea loc la nivelul tuturor structurilor noastre teritoriale și care face parte din strategia de comunicare cu potenţialii beneficiari pe care am stabilit-o la nivelul agenției.

La întâlnirile de lucru pot participa cei interesați să obțină finanțare nerambursabilă, inclusiv solicitanții care şi-au depus proiecte în sesiunile anterioare și au fost declaraţi eligibili, dar fără finanţare.

Este o oportunitate de a răspunde concret la eventualele întrebări ale celor care se pregătesc să depună cererile de finanțare și, astfel, să evităm erorile pe care le observăm în momentul verificării proiectelor”, a declarat Adrian Chesnoiu, directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Informații despre programarea acestor acțiuni sunt disponibile la nivelul centrelor regionale şi judeţene din cadrul AFIR.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns