Câți oameni trimite PSD Timiș la miting…

miting psd 1

PSD va organiza, mâne-seară, la Bucureşti, un miting care se doreşte de o anvergură nemaiîntâlnită.

Potrivit organizatorilor, se estimează că vor fi câteva sute de mii de participanţi, mitingul fiind îndreptat împotriva abuzurilor statului paralel şi pentru apărarea democraţiei.

Din judeţul Timiş sunt aşteptate să participe circa 2.000 de persoane, însă grosul va veni îndeosebi din sudul ţării, unele judeţe cu conducere social-democrată angajându-se să vină chiar cu câte 20.000 de oameni (e limpede că Teleormanul va fi un judeţ pustiu sâmbătă).

Dată fiind capacitatea de organizare şi de mobilizare a structurilor de partid, este de aşteptat ca PSD să transforme Bucureştiul într-o mare de oameni, însă pentru ca manifestarea să aibă succes, este important ca organizatorii să poată crea o emoţie generală.

Mizându-se exclusiv pe forţa organizatorică, acest aspect a fost lăsat în plan secundar până în urmă cu două-trei zile, când au înecput să circule mesaje mobilizatoare pe reţelele de socializare, unul dintre acestea fiind „vrem prosperitate, nu securitate!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Câți oameni trimite PSD Timiș la miting…

  1. Pe astia ar trebui sa-i punem la zid. Comunisit de doi bani, care au distrus tara. Nici cu ceilalti nu imi este rusine, dar ciuma asta rosie este o mare pacoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *