Inconștienți, doi minori au pus în pericol locuitorii unui oraș din Timiș

Doi minori, de 16 și 17 de ani, au furat o mașină, apoi s-au plimbat nestingheriți pe străzile din Sânnicolau Mare, dar și în afara localității, cu toate că nu au permis de conducere.

În 26 august, în jurul orei 04:30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au depistat doi minori de 16 și 17 ani, din județul Timiș, bănuiți de furtul unui autoturism.

CITEȘTE ȘI: O fetiță de 12 ani a ajuns în stare gravă la spital din cauza unui trend viral! Mare grijă, i se poate întâmpla și copilului tău. Video

În fapt, la data de 25 august a.c., aceștia ar fi sustras un autoturism parcat pe raza municipiului Timișoara, pe care l-au condus pe rând pe DJ 544 A, fără a poseda permis de conducere, fiind depistați la ora 04:30, la intrarea în comuna Gottlob.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

S-a procedat la reținerea pentru 24 ore a bănuiților, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis reprezentanții Poliției Timiș.

2 Comments
Gogu 27/08/2018
macar sa fi spus de unde sunt minorii infractori!