Incendiu izbucnit la o casă parohială din vestul țării

incendiu casa parohiala

Pompierii cărășeni au fost solicitați, în urma unui apel 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă în care se afla centrala termică a casei parohiale din localitatea Buchin. Focul a cuprins inițial acoperișul anexei, iar în scurt timp s-a extins la imobilul principal și la celelalte anexe ale gospodăriei.

Au intervenit de urgență două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere, din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, în sprijinul acestora sosind și membri ai serviciului de voluntari din localitatea Buchin. Incendiul a fost stins.

Nu au fost înregistrate victime, dar au ars acoperișurile casei și anexelor, pe o suprafață de aproximativ 600 mp, fiind afectate de foc încăperile casei, camera centralei termice, șopronul de lemne, două magazii și o cămară, și deteriorate complet centrala termică, precum și diferite aparate electrocasnice, aflate în interior. Pompierii au reușit însă să salveze bunuri în valoare de aproximativ 100.000 lei.

Cel mai probabil, cauza producerii incendiului o reprezintă coșul de fum neprotejat termic corespunzător față de materialele combustibile din apropiere.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns