Mall, supermarket, drogherie: un hoț din Timișoara, prins în flagrant, a furat mărfuri din mai multe magazin

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au surprins, în flagrant, un bărbat care încerca să fugă dintr-un magazin de pe Bulevardul General Ion Dragalina, după ce a sustras mai multe produse.

Cel în cauză a fost reținut imediat și legitimat, constatându-se că se numește R.V., are 43 de ani și domiciliul în localitatea Sânandrei.

De altfel, asupra sa au fost găsite produsele sustrase din magazinul respectiv. Acesta a trecut pracitc de casele de marcat fără să le prezinte pentru ca prețul lor să fie încasat, dar a fost observat de agenții de pază, care au dat alarma.

Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt  polițiștilor de la Secția 4, fiind ulterior prezentat procurorului și reținut pentru 24 de ore.

Mai mult decât atât, s-a descoperit că el mai are la activ două furturi dintr-un magazin de haine dintr-unul din mallurile din Timișoara și dintr-o drogherie de pe Calea Circumvalațiunii,  comise la finalul anului trecut, pentru care este, de asemenea, cercetat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.