Mall, supermarket, drogherie: un hoț din Timișoara, prins în flagrant, a furat mărfuri din mai multe magazin

hot

Polițiștii locali din cadrul Biroului Ordine Publică și Intervenție Rapidă au surprins, în flagrant, un bărbat care încerca să fugă dintr-un magazin de pe Bulevardul General Ion Dragalina, după ce a sustras mai multe produse.

Cel în cauză a fost reținut imediat și legitimat, constatându-se că se numește R.V., are 43 de ani și domiciliul în localitatea Sânandrei.

De altfel, asupra sa au fost găsite produsele sustrase din magazinul respectiv. Acesta a trecut pracitc de casele de marcat fără să le prezinte pentru ca prețul lor să fie încasat, dar a fost observat de agenții de pază, care au dat alarma.

Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt  polițiștilor de la Secția 4, fiind ulterior prezentat procurorului și reținut pentru 24 de ore.

Mai mult decât atât, s-a descoperit că el mai are la activ două furturi dintr-un magazin de haine dintr-unul din mallurile din Timișoara și dintr-o drogherie de pe Calea Circumvalațiunii,  comise la finalul anului trecut, pentru care este, de asemenea, cercetat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *