În Timiș nu sunt probleme cu biletele de trimitere

cjas timis 1

În județul Timiș nu sunt probleme cu biletele de trimitere, asigură reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Timiș, care vine în întâmpinarea asiguraților precum și a furnizorilor de servicii medicale cu câteva precizări.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

La nivelul CJAS Timiș există un număr suficient de bilete de trimitere pentru nevoile furnizorilor de servicii medicale din județ.

Astfel, dacă inițial Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș i s-au alocat 7.570 de bilete de trimitere noi, conducerea instituției a făcut toate demersurile necesare pentru alocarea unui număr cât mai mare de bilete de trimitere de către Imprimeria Națională, ajungându-se la un stoc care să asigure în prezent dublul mediei lunare de până acum.

CITEȘTE ȘI. Inconștiență la volan. Depășire periculoasă a șoferului unui autobuz, în județul Timiș (Video)

Astfel dacă în luna aprilie s-au eliberat 1.633 de bilete, în mai, 2.581 și în iunie, 3.128, de la începutul lunii iulie și până astăzi s-au eliberat 3.580 bilete de trimitere, numai pentru furnizorii de serviicii medicale din Timiș.

CITEȘTE ȘI: Accident soldat cu doi morți, provocat de un șofer care făcea live pe Facebook. Atenție, imagini șocante!

“Considerăm că toți asigurații pot beneficia de serviciile medicale de care au nevoie, iar medicii care s-au adresat CJAS în vederea achiziționării de bilete de trimitere au intrat în posesia acestora.

Facem un apel către toți furnizorii de servicii medicale, care până în prezent nu și-au ridicat noile bilete de trimitere să vină la sediul instituției, pentru a nu priva asigurații de serviciile medicale la care au dreptul”, a precizat Victor Dumitrașcu, președinte director general CJAS Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns