Inconștiență la volan. Depășire periculoasă a șoferului unui autobuz, în județul Timiș (Video)

Inconștiența unor șoferi duce, de multe ori, la accidente grave, uneori de-a dreptul groaznice. Și cazurile sunt diverse și nenumărate, de la conducerea sub influența băturilor alcoolice, la conducerea cu viteză excesivă sau depășiri periculoase, la limită, ori prin locuri nepermise. Iar lista poate continua.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

Este și cazul la care facem referire în acest articol, unde un șofer de autocar a efectuat o manevră de depășire foarte riscantă, punându-și viața în pericol și, mai grav, punând în pericol viața persoanelor aflate în autoturismul pe care îl depășise sau a celor aflați în autoturismul ce venea pe sensul opus.

Fotografia postată de Renaşterea bănăţeană.

Inconștiența șoferului de pe autocarul cu numărul de înmatriculare TM 85 LPA, ce aparține companiei timișorene RAVITEX, este cu atât mai gravă dacă în autocar se aflau și călători, lucru pe care nu îl știm, dar care este foarte posibil.

CITEȘTE ȘI: Imagini virale: Maşina cu număr de înmatriculare… licențios, care a intrat în România pe la frontiera de vest, i-a derutat pe poliţişti (foto)

Întâmplarea s-a petrecut miercuri, 18 iulie 2018, la ora 13:15, în județul Timiș, pe Drumul Național 59 (E70), între localitățile Jebel și Șag, aproape de intrarea în cea de-a doua localitate.

Manevra inconștientă de depășire a fost surprinsă de camera video montată pe bordul unui autoturism condus de către un șofer arădean.

Din imagini se vede cum șoferul de autocar efectuează manevra de depășire într-un loc cu vizibilitate redusă, aproape de o cubră, obligându-i pe ceilalți doi participanți la trafic să tragă autoturismele cât mai aproape de marginea drumului pentru a evita un posibil accident.

Am primit și noi imaginile surprinse de camera video amintită mai sus, imagini pe care le puteți viziona și dumneavoastră, scrie specialarad.ro.

7 Comments
AnaP 22/07/2018
In Grecia mergeam pe autostrada in limita legala pe banda 1 si singurul care m-a blituit si claxonat ca nu merg cum vrea dumnealui a fost un „profesionist” cu TIR-ul din Romania! Halal soferi!
Eugen 20/07/2018
Foarte mulți "zmei" ai șoselelor printre șoferii de la Ravitex (tir, autocar, microbuz). Tot respectul pentru cei profesioniști.
Jessy 20/07/2018
Nimic nou sub soare , un nou episod din telenovela cu noii cocalari din Banat, alogeni care se cred regii asfaltului mioritic.
adrian 19/07/2018
Cacaciosul cu turismulcircula cu 60 km...ca basinosi
Călin 19/07/2018
Nemernic cu acte.
manorro 19/07/2018
Calatoresc,des cu autocare/autobuze de la sud spre nord, est la,vest, ce ma angrozeste,cel mai tare e faptul ca soferii sant mai tot timpul cu telefonul mobil in mana, prostii nici nu se sinchisesc sa foloseasca ,BLUE TOOTH! Doar e legal,si practic.Altfel tot respectul ptr. Profesionisti . 🤠