Imagini virale: Maşina cu număr de înmatriculare… licențios, care a intrat în România pe la frontiera de vest, i-a derutat pe poliţişti (foto)

Un Audi cu numărul de înmatriculare „M… PSD” circulă pe şoselele din România.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

Derutaţi, poliţiştii rutieri au oprit maşina de mai multe ori, însă au putut constata că autovehiculul este înmatriculat legal în Suedia.

Ceea ce părea a fi o glumă a devenit o un eveniment viral pe reţelele de socializare: maşina cu numărul „M…PSD” este înmatriculată legal şi are inclusiv rovinieta plătită legal la PTF Nădlac.

Suedia pemite înregistrarea de plăcuţe de înmatriculare personalizate, în schimbul unei taxe de aproximativ 640 de euro.

Plăcuţa nu trebuie să aibă mai mult de şapte caractere şi are o valabilitate de zece ani, putând fi transferată pe o altă maşină, scrie stiripesurse.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Imagini virale: Maşina cu număr de înmatriculare… licențios, care a intrat în România pe la frontiera de vest, i-a derutat pe poliţişti (foto)

  1. Cel mai tare român din diaspora . Unul pe care camarila sovietica de la București îl simt ca pe o “sula (instrumentul pielarului)” în cur. Tare de tot!

  2. Si presupun ca „suedezul” nu vorbeste de loc limba romana, intr-o dimineata a citit comentariile de pe site-urile romanesti, i-a placut cum suna si a platit taxa pentru numere personalizate….

Lasă un răspuns