Cum arată astăzi studenţii criminali de la medicină

În urma unui proces îndelungat, cei doi, care pe atunci erau iubiţi, s-au despărţit. Ei au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare pentru omor deosaebit de grav şi au fost supuşi mai multor teste psihologice.

Totodată, Florea a fost transferat din arestul Poliţiei Timiş la Penitenciarul din Timişoara, iar Carmen Bejan a fost transferată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

Sergiu Florea a ajuns, ulterior, la Penitenciarul din Arad.

În mai 2010, cei doi tineri au fost condamnaţi de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind atacată cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara.

În 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.

Totodată, instanţa i-a obligat pe aceştia să plătească familiei victimei despăgubiri materiale de 20.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Inconștiență la volan. Depășire periculoasă a șoferului unui autobuz, în județul Timiș (Video)

Decizia a fost însă atacată, iar în iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.

Atunci, instanţa supremă a respins recursurile celor doi studenţi, astfel că aceştia au rămas cu condamnarea primită la Curtea de Apel Timişoara.

Ulterior, Carmen Bejan s-a căsătorit, în 11 aprilie 2012, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudiu Şatran, cu care rămăsese însărcinată.

În luna mai 2012, Carmen Bejan a născut un băiat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, dar acesta a murit la naştere din cauza unor malformaţii, conform stirimondene.fanatik.ro.

VEZI AICI GALERIA FOTO

3 Comments
s0rin 21/07/2018
Ce tot insistați cu subiectul acesta?
Dan A. 21/07/2018
Mama Natura e mai inteleapta decat oamenii, monstri nu trebuie sa aiba copii.
EugenE 20/07/2018
Pai , si cum arata ?