Accident soldat cu doi morți, provocat de un șofer care făcea live pe Facebook. Atenție, imagini șocante!

Doi tineri au murit și alți doi au fost răniți într-un cumplit accident pe E85, produs în timp ce șoferul făcea live pe Facebook.

Filmarea a devenit disponibilă pe internet și se vede cum șoferul aranja telefonul în suport, în mers, iar la sfârșit se aud strigătele disperate ale tinerilor. Pasagerii din spatele autovehiculului au murit, în timp ce șoferul și tânărul din dreapta au fost grav răniți.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

Accidentul în care doi tineri au murit și alți doi au fost răniți s-a produs pe E85, în comuna Obrejița, zona Popasului Tîmboiești.

CITEȘTE ȘI: Inconștiență la volan. Depășire periculoasă a șoferului unui autobuz, în județul Timiș (Video)

Un adolescent de 14 ani, din Slobozia Bradului, și un tânăr de 18 ani, din Odobești, ambii pasageri, au murit. Conducătorul auto, un tânăr de 19 ani și un pasager de 17 ani, ambii din Slobozia Bradului, au fost răniți.

Șoferul făcea live pe facebook în momentul impactului, arată monitoruldevrancea.ro, publicând și momentele groaznice suprinse de camera telefonului.

Cei patru tineri, aflați într-o mașină cu volanul pe dreapta, se pregăteau ‘să decoleze’. Șoferul spune: „puneți centura, că începe aventura’, dar e singurul care poartă centură de siguranță, se poate observa în imagini.

Ulterior, în timpul mersului se apleacă pentru a regla poziția telefonului cu care transmitea pe facebook..

Mașina ar fi lovit un alt autovehicul în spate și s-ar fi oprit într-un podeț, răsturnându-se. Conducătorul auto ‘a pierdut controlul volanului pe fondul carosabilului umed și a intrat într-un podeț’ a informat Poliția Rutieră, conform libertatea.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Accident soldat cu doi morți, provocat de un șofer care făcea live pe Facebook. Atenție, imagini șocante!

Lasă un răspuns