IMAGINI ULUITOARE! Părinţi şi bunici iresponsabili pun în pericol sute de elevi din Timişoara

parcare aiurea 8

Cu toate că în preajma unor şcoli din Timişoara s-au amenajat locuri de parcare speciale destinate părinţilor care vin să îşi ia copiii de la cursuri, trecerile pentru pietoni sunt blocate de maşini oprite neregulamentar. Acestea pun în dificultate circulaţia altor vehicule, dar şi a pietonilor.

Copiii care pleacă pe jos de la şcoală sunt nevoiţi să facă slalom printre maşinile oprite aiurea. Ei riscă să fie loviţi pe zebră de un vehicul care circulă regulamentar însă al cărui şofer nu are vizibilitate din cauza altor autoturisme staţionate aiurea.

CODUL RUTIER se modifică. AMENZI usturătoare pentru șoferii agresivi

Bulevardul C.D. Loga este un exemplu în acest sens. Două şcoli se află pe această arteră şi sute de părinţi şi bunici vin să îşi ia micuţii cu maşinile. Culmea este că mulţi dintre adulţi se gândesc doar să găsească un loc de parcare lângă uşa de intrare în unitatea de învăţământ. Foarte puţini parchează la o stradă-două depărtare, dar regulamentar. Nici unul dintre cei „cu musca pe căciulă” nu se gândeşte la pericolul la care îi expune pe alţi participanţi la trafic.

bizoni

„Copiii care merg pe jos n-au decât să fie ţinuţi de mână de părinţi, să nu treacă strada singuri!”, spune o mamă. Singuri sau nu, tot riscă să fie loviţi, din moment ce mama respectivă ocupă cu maşina aproape totă zebra…

ACCIDENT TERIBIL! O cântăreață de muzică populară a decapitat un bătrân

„Să ne facă parcări! Noi doar venim, îi luăm şi plecăm, ce mare lucru”, adaugă un alt părinte.

Timişoreni, ne întâlnim sâmbătă, 24 septembrie, ora 11, în Piaţa Victoriei!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “IMAGINI ULUITOARE! Părinţi şi bunici iresponsabili pun în pericol sute de elevi din Timişoara

  1. In atentia mamei care afirma: copiii sa fie tinuta de mana cand traverseaza …” stimata mama nesimtita, nu pe toti elevii ii asteapta cineva si chiar insotiti de o persoana adulta vor fi expusi riscului de accidentare! O masina parcata pe zebra impiedica vizibilitatea asupra trecerii mai ales daca mai are si folie pe geamuri! Intr-o zi propriul dvs copil va fi calcat pe zebra datorita unui parinte ce sfideaza legea fiind prea lenes sa parcheze la distanta de o strada unde gaseste loc!

  2. lasa-ti copiilor mai multa independenta, sa se mai descurce si singuri, o deplasare catre casa pe jos impreuna cu colegii e mai buna si relaxanta decat in prezenta parintilor si bunicilor pisalogi.

  3. mama respectiva, si multi soferi timisoreni sa-si aminteasca faptul ca pe MARCAJUL PT.PIETONI (zebra) oprirea este INTERZISA!…..si problema este rezolvata. dar….d-na politie ce face????

  4. Draga doamna non profesionista ….. ai perfecta dreptate in legatura cu obstructionarea de orice fel a trecerilor de pietoni ,dar inainte de asta ar trebuii sa scrii in primul rand despre faptul ca in zona nu exista deloc locuri de parcare iar cele care sunt ,le blocheaza pe buna dreptate cei care lucreaza in zona si uni chiar prin Piata Uniri , pt ca acolo nu au deloc locuri de parcare si sunt nevoiti sa le lase la distanta asa de mare . Dar se pare ca Progeniturile tale nu au nevoie sa tranziteze un oras infect din cauza traficului deoarece mami o profesionista adevara lucreaza la 2 pasi ….. de scoala asa ca nu intelegi un parinte care da ture de nebun cu 30 min inainte sa ii iasa copilul si nu gaseste loc de parcare , normal ca recurge la acest gest pe care si eu il contest . Deci cum spuneam …. mai bine scrii din cauzacarui fapt se datoreaza aceasta indisciplina si dupa judeca . Despre oameni fara caracter care aduc injuri …………… no comment o tara de frustrati si ratati in viata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *