Timişoreni, ne întâlnim sâmbătă, 24 septembrie, ora 11, în Piaţa Victoriei!

Robu zero lei

Decizia primarului Nicolae Robu de a-i chema pe locuitorii Timișoarei la un mare miting în cadrul căruia să se solicite guvernului construirea unei șosele de centură complete pentru oraș, începând cu partea de sud a acestuia, a rămas în picioare.

Edilul a reconfirmat, marţi, desfășurarea protestului, care va avea loc sâmbătă, 24 septembrie, în Piața Victoriei, de la ora 11.

Faptul că Timișoara va fi Capitală Culturală Europeană face șoseaua și mai importantă, crede Robu, „pentru că nu poți să pui oamenii să umble, în 2021, printre tiruri, în ambuteiaje”.

Valoarea lucrărilor la centura Timișoarei se ridică la circa 120 de milioane de euro, iar șantierul ar trebui deschis din timp pentru a putea fi finalizat peste patru-cinci ani.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Timişoreni, ne întâlnim sâmbătă, 24 septembrie, ora 11, în Piaţa Victoriei!

 1. Daca manifestam si pentru desfiintarea proaspetelor semafoare instalate vara aceasta din centru pana in Piata Traian si Badea Cartan, vin si eu!

 2. Este rusinea fiecarui timisorean si …nu numai a timisorenilor ci a intregului judet , daca lasati pe omul acesta …domnul Robu , fara sustinere in acest demers valabil si util pentru noi toti !!! Dragi primari din toate comunele Timisului si chiar din tot Banatul …NU VA MAI IMPIEDICATI IN DIFERENTELE DE OPINII AVUTE , IN CULORILE POLITICII SAU IN TRUFII …..LASATI TOATE ACESTEA DEOPARTE …..AICI ESTE VORBA DE NOI TOTI , de sanatatea noastra si.a copiilor nostri ,reducand poluarea , de timp pierdut , de zgomot , de reducerea efectului degradadant asupra cladirilor , de distrugerea orasului nostru. !!!! Asa ca , nu fiti comozi cand este vorba de viitorul copiilor nostri si.al imaginii Timisoarei in fata tarii si dece nu….in fata Europei !!!!…

 3. PRIMARUL MŰNCHAUSEN
  MANIPULEAZĂ TIMIŞIORENII
  Timp de 2 ani și 7 luni, cât am fost consilier local, am solicitat USL-ului să se implice pentru construirea șoselei de centură a Timișoarei, dar din partea lor nu a existat nici o reacție. Acum fiind în preajma campaniei parlamentare au mirosit că acest proiect poate fi o electorată aburitoare pentru memoria cetățenilor. Ilie Sârbu este senator PSD, Vasile Blaga este senator PNL,…în Timiș aveți 20 de parlamentari, începând din 2012. De 26 de ani v- ați rotit la putere și pentru Timișoara nu ați făcut nimic. Doar ați împărțit funcții între voi și contracte pentru firmele de partid. ,,Prin faptele lor, reprezentanţii USL, care se află de 3 ani la guvernare, au majoritate în Consiliul Judeţean Timiş şi deţin Presedinţia Consiliului Judetean Timiş,Primăria Timișoarei, sunt deputaţi şi senatori, nu numai că nu a ajutat oraşul cu nimic, ci au adus prejudicii timişorenilor.
  Timişoara este singurul oraş important din România care nu are şosea de centură. Guvernul USL Viorel Ponta aflat la putere de peste 3 ani, nu a aprobat includerea centurii Timişoarei în Master Planul de transport al României. Am cerut cosilierilor USL din CL Timişoara să explice de ce Guvernul USL, preşedintele CJT Titu Bojin (PSD) şi majoritatea USL din CJT pedepsesc Timişoara şi nu doresc să construiască şoseaua de centură. Nu am primit niciun răspuns. Din ’89 Timişoara este pedepsită, în continuu, pentru că s-a ridicat împotriva tovarăşilor din PCR, FSN, PSD.
  Şi anul acesta se anunţă o vară caniculară, iar la nivelul asfaltului vom avea temperaturi de peste 60C. Circulaţia prin oraş a autovehiculelor de mare tonaj va distruge, din nou, şoselele Timişoarei iar refacerea lor va necesita din nou alocarea de bani din bugetul local, provenit din taxele şi impozitele plătite de noi, timişorenii (nu de către USL Timiş)…” 2014 Plenul PMT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *