Tânăr băut, cu motostivuitorul pe Calea Şagului. A lovit mai multe maşini

Un tânăr aflat, se pare, sub influenţa băuturilor alcoolice, a provocat distrugeri importante pe Calea Şagului, după ce s-a urcat la volanul unui motostivuitor.

Un şofer RATT, care a observat că bărbatul cu motostivuitorul a lovit mai multe maşini, a anunţat un echipaj al poliţiei locale. Oamenii legii au oprit cursa lui Ionuţ L., de 22 de ani, din Vaslui.

masini-lovite

Tânărul le-a explicat poliţiştilor că a luat vehiculul din incinta mall-ului unde se realizau lucrări, pentru a transporta fier la un centru de colectare. Pentru că părea sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost predat Biroului poliţiei rutieră pentru continuarea verificărilor.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Tânăr băut, cu motostivuitorul pe Calea Şagului. A lovit mai multe maşini

  1. Politistii locali si poate si cei de la rutiera nu stiu ca stivuitorul este un mijloc de transport doar pentru interiorul incintelor. Nu are drept de circulatie pe drumurile publice, nici macar 10 m cat sa traverseze o artera! In cazul de fata este infractiune indiferent ca era baut sau nu acest tembel care a plecat la plimbare pe un drum public cu stivuitorul!

Lasă un răspuns