IMAGINI SCANDALOASE! În buricul Timişoarei, taximetriştii parchează oriunde şi oricum! Mai ales pe locurile destinate persoanelor cu handicap

Un timişorean ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacţiei – [email protected] – două imagini, realizate în zona centrală a Timişoarei, însoţite de un text, pe care îl redăm integral, fără vreo intervenţie din partea redacţiei.

 

„Bună seara! Aș dori să faceți un articol despre mârlănia șoferilor care parchează pe locurile de handicapați. Sunt locatar în zona Bastion și trec des pe strada Hector pe la colțul cu Profi vis-a-vis de Facultatea de Stomatologie. La începutul străzii Hector dinspre Bd. Revoluției este un scuar de 20 m și pe urmă 2 locuri de handicapați continuate de parcarea normală, toate pe partea stângă. Trecând des mă uitam în geamul mașinilor fugitiv să văd dacă au acreditare de la primărie pentru handicap; 95% aveau. În schimb am început să văd mai nou taxi-uri parcate pe acele locuri. Am reușit să fac poză la taxi-uri. Se vede că nu au șofer și este becul verde aprins, destul de ciudat. Aceste fenomene se întâmplă cam de o săptămână, de când s-a deschis o cofetărie cu tentă arabă în imobilul cu numărul 7 de pe Bd. Revoluției, dar cu intrare de pe Hector. Vă rog să faceți publice aceste fotografii și să se vadă cât mai clar numerele de înmatriculare pentru a se simți vinovați așa cum de altfel și sunt acei șoferi nesimțiți care țin locurile speciale de parcare ocupate. Mulțumesc anticipat!”.

taxi Timisoara

Vă lăsăm pe dumneavoastră, dragi cititori, să apreciaţi această situaţie scandaloasă.

Poliţiştilor, pe de o parte, şi patronilor firmelor de taximetrie din Timişoara, pe de alta, le sugerăm să ia măsurile cuvenite.

 

Citeşte şi:

Timişorenii sunt chemaţi să se alăture unei iniţiative privind civilizarea conducătorilor auto (VIDEO)

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “IMAGINI SCANDALOASE! În buricul Timişoarei, taximetriştii parchează oriunde şi oricum! Mai ales pe locurile destinate persoanelor cu handicap

  1. Buna ziua,
    Cel mai frumos este ca tot mai multe parcari de taxi apar si acelea sunt goale. Iar daca omul parcheaza in aceste parcari ia 500 ron amenda.

Lasă un răspuns