PNL Timiș pierde un consilier județean

Consilierul județean Georgeta Rus și-a anunțat plecarea din PNL și înregimentarea în Mișcarea Populară. Medic de profesie, Georgeta Rus a activat în zona Becicherecu Mic – Biled și provine din fostul PDL.

De fapt, neînțelegerile dintre cele două componente ale liberalilor par să stea la baza deciziei luate de consiliera județeană, care a transmis o scrisoare deschisă legată de acest aspect.

”În ultimul an, în interiorul partidului au loc tot felul de boicoturi, atacuri, manevre subterane, iar noi – cei mulți care muncim – suntem îndemnați să ne prefacem că nu se întâmplă nimic și să trecem cu eleganță peste tot. Munca mea și a tuturor celor muncesc alături de mine este dusă în derizoriu de aceste manevre, iar eu mă simt jignită. De aceea, am luat decizia de a părăsi această construcție politică și de a mă alătura Mișcării Populare. Nu pot să rămân într-un grup politic în care luptele interne ascunse duc la umilirea oamenilor de forță din fostul PDL, mă refer la primarii de excepție, în special, la consilierii județeni și locali sau chiar la cei fără funcții. Dragii mei primari, nu acceptați să vi se impună cine să vă reprezinte la președinția consiliului județean. Stabiliți voi singuri acea persoană”, se arată, printre altele, în motivarea deciziei Georgetei Rus, copreședinte al Organizației de Femei din PNL Timiș.

PNL Timiș a anunțat, prin vocea copreședintelui Nicolae Robu, că va nominaliza în 10 martie candidatul pentru șefia consiliului județean. Nu va fi însă un lider-locomotivă, pentru că, exceptându-l pe Robu (expresia îi aparține primarului Timișoarei) nu există liberali care să depășească scorul partidului.

Persoana nominalizată va fi doar un aspirant la funcția supremă din CJT, pentru că PNL Timiș lasă o portiță deschisă: în funcție de configurația forului județean, cel nominalizat se poate schimba.

Liderii PNL Timiș au rămas șocați de gestul colegei lor. Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș, era uluit la aflarea veștii: ”Mă surprinde total, pentru că a fost cu noi la întâlniri cu cetățenii chiar zilele trecute și nu a avut nimic de reproșat. Dimpotrivă, s-a urcat pe scenă, la Lugoj, le-a felicitat pe femei și le-a îndemnat să continue lupta în echipa PNL. Probabil și-ar fi dorit să fie singura șefă la organizația de femei sau dorea alte poziții de conducere pe care crede că le poate obține în partidul în care merge acum. E foarte ciudat cum s-a schimbat de la o săptămână la alta. Asta denontă multă neseriozitate, de fapt ea era pe scenă alături de noi, dar negociase cu alt partid. Să fie sănătoasă și să se regăsească în acel partid, pentru că PNL merge mai departe și fără Georgeta Rus”.

Deși profund surprins de gestul Georgetei Rus, Dănuț Groza a găsit puterea să mai și glumească: ”Doamna Rus mi-a trimis zilele trecute o invitație pentru sâmbătă-seara, cu ocazia Zilei Femeii, la un restaurant din Timișoara. Păi, în aceste condiții, nici nu știu ce să mai fac, să mă duc sau să nu mă duc? Cum a putut fi atât de neserioasă?”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “PNL Timiș pierde un consilier județean

 1. Câţi neuroni trebuie să ai să te inscrii in partidul lui Udrea şi Băsescu.Ii doresc d-nei Rus să ducă traiul pe care ticălosul si securistu de Băsescu l-a oferit poporului român.

 2. Spioana din dormitor s-a mutat in alt dormitor? wow!

  Georgeta- Aurelia Rus a cumpărat de la Oproiu, varianta softului „ProX” pe care l-a instalat pe telefonul unui amic.

  Adica isi asculta amantul! Aveti grija, pemepistilor la ce va pune spioana in cerceaf!

 3. Colaborare cu câştiguri din prima lună! 100-285 de euro lunar! Selectăm urgent persoane din toate localităţile ţării, pentru colaborare part-time sau full-time. Câştigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima lună, iar activitatea este extrem de simplă. Garantăm seriozitate maximă şi cerem acelaşi lucru. Pentru mai multe informaţii, solicitaţi acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

 4. „Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș, era uluit la aflarea veștii”
  Pai da. Normal ca esti uluit daca nu stii ce se intampla in propria ograda. Cand tragi spuza pe turta ta intotdeauna si nu te uiti in jur asta patesti. Intotdeauna cei muncitori au fost dati la o parte ca sa se treaca pe lista intrigantii. Din pacate asta e valabil la tote partidele. Sa vedem cum va fi in MP.

 5. PNL nu a pierdut nimic, madam a vrut doar sa fie pe lista, sus de tot. A plecat o persoana specialista in inselat : si-a inselat sotul, si-a spionat amantul, i-a inselat pe cei care au lucrat pentru ea sau cu ea, acum si-a inselat si partidul. Doar pentru ca ea si d-l x nu au fost in fruntea listelor. Gunoaiele nu se simt bine in PNL !

 6. Neserios ești tu Danut Groza! Ti-ai bătut joc de de oamenii din partid i-ai călcat în picioare și i-ai vândut, tu nu erai cumva cel neserios când te dădeai cu Nuti Udrea în timp ce tot pdl ul muncea? Acum te răzbuni pe toți care atunci nu erau de părerea ta, îi dai pe toți afară și îi înlocuiește cu ce oameni vrea Marian Vasile și Robu.

Lasă un răspuns