Timişorenii sunt chemaţi să se alăture unei iniţiative privind civilizarea conducătorilor auto (VIDEO)

În încercarea de a-i civiliza pe conducătorii auto care nu vor să respecte regulile de circulaţie, un comendiant din Cluj-Napoca s-a decis să le dea o lecţie acestora.

Mircea Bravo a făcut rost de un scaun cu rotile şi s-a postat lângă un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap.

La coborârea din maşină a şoferilor care parcau acolo – evident neregulamentar – el s-a oferit să-i ajute, rugându-i să se aşeze pe scaun dacă au vreun handicap.

Unii dintre conducătorii auto s-au simţit jenaţi şi au decis să plece, în căutarea altui loc de parcare, alţii însă au rămas pe poziţie şi şi-au lăsat maşina parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Mircea Bravo a postat şi un film cu această acţiune a sa.

 

Demersul său pe Facebook a fost apreciat de oamenii cu bun-simţ, adunând în doar 17 ore nu mai puţin de 44.000 de like-uri, 60.000 de distribuiri şi sute de comentarii.

Printre ele se numără şi cel al timişoreanului Vlad Marian Mircea: „Ai devenit idolul tuturor parintilor care stiu ce inseamna sa ai un copil cu handicap 🙁 . Felicitari pentru initiativa si te asteptam si in Timisoara… cica Banatul e fruntea, deci sa te astepti la multi… eu am renuntat dupa ce era sa imi umfle tineretul ochii 🙁 „


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Timişorenii sunt chemaţi să se alăture unei iniţiative privind civilizarea conducătorilor auto (VIDEO)

  1. Buna actiunea !

    Totusi fondul e gresit. Locurile rezervate persoanelor cu handicap, nu sunt doar pentru persoanele cu handicap locomotor. Va rog informati-va si o sa vedeti ca sunt mai multe categorii de persoane cu handicap care beneficiaza de aceste locuri… Una dintre categorii este cea a persoanelor bolnave de cancer.

Lasă un răspuns