IMAGINI de la un timişorean: Mostră de NESIMŢIRE!

parcare aiurea 9

Un timişorean ne-a trimis pe e-mail două imagini cu modul halucinant în care a ales să parcheze un conducător auto, chiar în zona centrală a burgului.

În situaţia de faţă, nu are nici o relevanţă dacă şoferul este moldovean sau este timişorean cu maşină „de Galaţi”, ci faptul că a dat dovadă de o lipsă crasă de bun-simţ şi respect pentru pietoni.

Umilinţă maximă la Timişoara! IMAGINI TERIFIANTE

Nu e o noutate că pe strada cu pricina, Martin Luther, sunt parcate în mod frecvent autoturisme pe trotuar, total aiurea, iar poliţia nu dă amenzi şi nici bravii angajaţi ai Timpark nu-şi permit să pună pe parbrize arhicunoscutele „Înştiinţări”. Oare de ce?

parcari-timisoara

Orice informaţie sau imagine poate deveni o ştire. Aşteptăm sesizările sau sugestiile dumneavoastră pe adresa: [email protected]!

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “IMAGINI de la un timişorean: Mostră de NESIMŢIRE!

  1. Daca nu e parcare,cum sa dea acele amenzi,cei de la Timpark? Ei nu au cum sa sanctioneze parcarea pe trotuar. E treaba politiei. Fi-ti profesionisti,ce dracu…..

  2. Pentru ca, in NESIMTIREA lor au facut institutie si nu asigura parcare celor care o frecventeaza, ci doar contracost! Aceeasi NESIMTIRE o aplica si NESIMTITII de la ANAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *