Umilinţă maximă la Timişoara! IMAGINI TERIFIANTE

umilinta

Un cititor ne-a trimis pe adresa de e-mail a redacţiei patru imagini, în care a surprins scene terifiante, însoţite de următorul text:

„Acest om necajit se chinuia sa se deplaseza pe trotuarul de pe Iosif Nemoianu, dar s-a izbit de nesimtirea unor neciopliti cu permis de conducere pe care militia romana nu-i vede!”

Într-adevăr, imaginile sunt revoltătoare, iar cineva trebuie să răspundă pentru umilinţa la care sunt supuşi unii semeni loviţi de necaz!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Umilinţă maximă la Timişoara! IMAGINI TERIFIANTE

  1. Niste tembeli care au fost mielusei la momentul examenului pentru obtinerea permisului. Apoi peste noapte au devenit neciopliti, ingamfati si prost crescuti! Legea se aplica in alte tari, pe plaiurile mioritice se interpreteaza dupa bunul plac!

  2. E tocmai in zona zero a orasului, in mijlocul orasului si de regula e jale acolo in zona, dar niciodata nu vezi vreun militian sa actioneze. toata zona e impanzita de semne de circulatie si indicatoare , dar nu se doreste sa fie respectate. Scuza ca nu avem unde sa parcam nu se justifica. Astea sunt strazile si gata, nu se poate.
    Si mai ceva, de ce se mai fac trotuare daca ele sunt pline cu masini parcate? Mai bine se desfiinteaza trotuarele ca e mai simplu pentru toata lumea.

  3. E legal să parchezi pe trotuar DACĂ se respectă libera circulaţie a pietonilor şi nu există un semn care să interzică aceasta.

  4. Renasterea, ati folosit un cuvint totalmente nepotrivit ptr a reliefa contextul. Terifiant este sa privesti cum teroristii Daesh ii taie gitul pe altar preotului recent ucis in Normandia, nu problemele de deplasare pe care un om cu handicap locomotor le are din cauza unui destept care si-a parcat masina pe trotuar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *