Imagini de coşmar în Gara de Nord din Timişoara. Foto în articol

S-a semnat contractul pentru modernizarea lotului 3 al Magistralei Caransebeş-Timişoara-Arad

Una dintre cele mai importante intrări în Timişoara le oferă vizitatorilor şi localnicilor imagini de coşmar. În această săptămână, Gara de Nord din Timişoara putea fi uşor confundată cu o groapă de gunoi.
gara nord timisoara
Dacă timişenii sunt, din păcate, obişnuiţi cu rampele de gunoi clandestine, turiştii rămân însă cu un gust amar imediat ce coboară din tren şi, probabil, vor vizita oraşul cu o imagine eronată formată încă de la primii paşi în urbe.

CITEŞTE ŞI: Într-o comună timişeană, aproape ca-n… Beverly Hills

Este trist că, în timp ce populaţiile oraşelor dezvoltate încearcă să găsească soluţii cât mai eficiente de reciclare, în Timişoara încă se abandonează gunoiul la colţul străzii, semn că unora le lipsesc reguli elementare de convieţuire în societate.

Imaginea a fost primită de la o cititoare a Renaşterii bănăţene.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Imagini de coşmar în Gara de Nord din Timişoara. Foto în articol

 1. Articol tendentios! Gunoaiele au stat acolo cateva ore pana a venit masina sa le preia. Ele provin din materiale provenite din spatii in vederea renovarii. E mai usor sa faci un articol tendentios decat sa verifici pe teren daca mai exista gunoaiele

 2. Autorul articolului da dovada de lipsa de respect, incercand sa insinueze ca Timisoara n-ar fi un oras dezvoltat. Ba este, dom-le, si inca cum !!! Ia sa terminati cu jurnalismul denigrator, si pentru cine nu stie: turistii nu vin cu trenul, ci cu avionul sau cu masina, eventual cu autocarul.

 3. Gunoiul, trebuia pus, într-o ghenă sau mascat, de ochii trecătorilor !!! Nu este articol, tendențios !!! Asta e, realitatea !!!

 4. Plus ca in fiecare zi, zapacita care anunta trenurile, lasa microfonul deschis in timp ce se joaca pe calculatorul de servici si se aude in toata gara cum impusca ea diverse personaje…
  Te doare mintea.
  Cu astia speram noi sa ajungem din urma tarile din vest…

  Si apropo de unele comentarii…
  Ce daca au stat doar cateva ore gunoaiele alea?
  Suntem atat de obisnuiti cu gunoaiele incat nici nu ne mai deranjeaza daca nu incep sa puta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *