Hârtiile aruncate din Audi costă, la Timișoara, 1.000 de lei

amenda 7

De faptul că  un rest de hârtie te poate costa mult mai mult decât te-ar duce gândul s-a convins un bărbat care, aflat la volanul mașinii, s-a gândit să arunce pe geam mai multe ambalaje. Polițiștii locali l-au văzut și l-au amendat cu 1.000 de lei, conform HCL 371/2007. Șoferul, care conducea un Audi, a recunoscut că nu s-a comportat tocmai civilizat și a plătit amenda, promițând totodată să nu mai repete gestul. Amenda ar fi fost, evident, acceași, indiferent de mașina la volanul căreia s-ar afla contravenietul.

CITEȘTE ȘI: Tânăr luat la bătaie într-un parc central din Timișoara

Cazul lui nu este însă unul singular. Polițiștii locali timișoreni acționează permanent pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât în cazul celor care aruncă resturi pe străzi, contribuind la formarea de rampe clandestine, cât și în privința celor care aruncă diverse resturi alimentare și nealimentare, cum ar fi ambalaje, chiștoace de țigări, coji de semințe. În ultimele două luni, pe această linie au fost aplicate un număr de 479 sancțiuni contravenționale, constatându-se o scădere a numărului de astfel de cazuri în zona centrală, dar fiind depistați cetățeni care au aruncat astfel de resturi mai mult în celelalte zone.

Poliția Locală atrage din nou atenția că astfel de fapte precum aruncarea de resturi, ambalaje, inclusiv chiștoace de țigări, coji de semințe etc, se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns