Tânăr luat la bătaie într-un parc central din Timișoara

poc

Polițiștii locali care patrulau prin Parcul Copiilor din Timișoara au observat că trei tineri par să aibă ceva de împărțit. În timp ce se îndreptau spre grupul acestora, unul dintre băieți a fost lovit cu piciorul în față de o altă persoană din grup.

CITEȘTE ȘI: TIR în flăcări pe un drum din vestul țării. Intervin pompierii din două județe. Foto

Când i-au observat pe polițiști, atacatorii au luat-o la fugă. Oamenii legii i-au urmărit, cerând și sprijinul colegilor lor aflați în patrulare în zona centrală a orașului. Așa s-a făcut că o patrulă auto i-a identificat în baza semnalmentelor descrise de colegii din Parcul Copiilor, pe strada Pop de Băsești.

Cei în cauză au fost identificați în persoana lui A.C., în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în localitatea Sânpetru Mare, județul Timiș, și C.D., de 17 ani, din Liebling, Timiș. Victima, O.D., de 29 de ani, din Timișoara, a necesitat intervenția medicilor de la Ambulanță, care au fost chemați pentru a-i acorda îngrijiri medicale fiind lovită la față.

Tânărul de 18 care a lovit cu piciorul a declarat că a fost amenințat de victimă și de aceea a reacționat astfel. De cealaltă parte, victima a declarat că a fost lovită fără motiv. Cei în cauză au fost predați polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *