Handbaliştii alb-violeți au meci infernal la Constanța

Handbaliştii alb-violeți au meci infernal la Constanța

Liga Națională de handbal masculin programează o nouă deplasare lungă pentru handbaliștii alb-violeți. SCM Politehnica Timișoara va juca sâmbătă, de la ora 18, la Constanța, în penultima etapă din tur.

Meciul cu CSM (denumirea formației din Constanța, cu începere din acest sezon) este primul cu Sorin Sărăndan în calitate de antrenor interimar.

„Va fi un meci greu prin prisma faptul că gruparea din Constanța este una valoroasă și, mai mult, se află în cea mai bună formă. După cum știți, constănțenii vin după un meci foarte bun la Dinamo, etapa trecută, în care au pus reale probleme. Cred că a fost singura echipă care a pus probleme campioanei, în acest sezon.

CITEŞTE ŞI: „Leii” în duel cu „câinii”: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Dinamo București, vineri, ora 18,00, la Sala „Constantin Jude”

În schimb, noi venim după o perioadă mai puțin prielnică și trebuie să creștem moralul jucătorilor, să le aducem aminte că nu au uitat să joace handbal și să-l joace cu plăcere”, a declarat Sorin Sărăndan.

După 11 etape, CSM Constanța este pe locul al treilea, cu 25 de puncta, în timp ce SCM Politehnica Timișoara se află pe poziția a 11-a, cu 9 puncte.

Foto: SCM Timişoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *