„Leii” în duel cu „câinii”: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Dinamo București, vineri, ora 18,00, la Sala „Constantin Jude”

"Leii" în duel cu "câinii": SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara - Dinamo București, vineri, ora 18,00, la Sala "Constantin Jude"

Echipa de baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara va deschide etapa a VI-a din sezonul regular al Ligii Naționale de baschet. „Leii” din Banat vor primi vizita unei formații ce și-a consolidat considerabil lotul înaintea acestui sezon, Dinamo București.

Duelul dintre „lei” şi „câini” va avea loc vineri, 18 noiembrie, de la ora 18,00, la Sala „Constantin Jude”, și vine după o pauză de meciuri interne de aproape patru săptămâni, căci echipa noastră a stat în runda de dinaintea ferestrei pentru echipa națională.

Totuși, la finalul săptămânii trecute, „Leii” din Banat au întâlnit formația croată KK Zabok, în Alpe Adria Cup, 92-65, victorie care le-a adus calificarea în sferturile de finală.

„Eu sunt foarte mulțumit de cum s-a pregătit echipa, de cum a răspuns la tot ceea ce au cerut Nenad Markovic și Cristian Bota. Au respectat tot ce am stabilit înainte de plecarea mea la echipa națională. Vreau să evidențiez gradul foarte înalt de responsabilitate al jucătorilor, care nu au scăzut nivelul de intensitate și pregătire, chiar dacă au lipsit căpitanul Laszlo Lazar, accidentat în preziua meciului, Edward Petrescu și antrenorul principal, plecați la lotul national. Asta denotă forța grupului”, a declarat Dragan Petricevic, antrenor principal SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Urmează o serie de trei partide în opt zile, prima dintre ele fiind cea cu Dinamo, după care săptămâna viitoare alb-violeții vor juca în deplasare (cu Spisski Rytieri, în Slovacia, marți, și cu Steaua, sâmbătă).

„Vine, într-adevăr, o serie dificilă: acum, după meciul cu Zabok, ne focusăm o vreme pe campionat. În Alpe Adria Cup, ne dorim să terminăm grupa pe primul loc, pentru a evita în sferturile de finală Pardubice, pe care o consider una dintre favoritele la câștigarea competiției.

Vineri, întâlnim o echipă total schimbată față de ceea ce era Dinamo până acum. Este vorba atât despre lot, cât și despre colectivul tehnic, complet schimbat. S-a și văzut schimbarea în partida cu Voluntari. Este un vis pentru orice antrenor nou să vină la echipă, să câștige primul meci și apoi să aibă trei săptămâni răgaz pentru următoarele etape.

CITEŞTE ŞI: Cristina Neagu, record istoric- 303 goluri! E cea mai bună marcatoare din toate timpurile la Campionatele Europene (video)

Cu ceea ce a adus la echipă și cu câți bani a investit, se poate spune că Dinamo este una dintre favoritele certe la câștigarea campionatului. Eu, însă, cred foarte mult în forța grupului nostru, în chimia pe care am o avem și care a venit foarte repede”, a conchis Petricevic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Leii” în duel cu „câinii”: SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara – Dinamo București, vineri, ora 18,00, la Sala „Constantin Jude”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *