Cristina Neagu, record istoric- 303 goluri! E cea mai bună marcatoare din toate timpurile la Campionatele Europene (video)

Cristina Neagu, record istoric- 303 goluri! E cea mai bună marcatoare din toate timpurile la Campionatele Europene (video)

Cristina Neagu (34 de ani) a punctat de 4 ori în primele 42 de minute din România – Germania și a atins o bornă extraordinară, 300 de goluri la Campionatele Europene de Handbal, un număr nemaiîntâlnit indiferent că vorbim despre handbalul masculin sau feminin!

Cu cele 9 goluri înscrise marți seara în România – Muntenegru, Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatelor Europene de handbal, cu 296 de reușite, 8 peste islandezul Gudjon Valur Sigurdsson.

Reușita cu numărul 300 a venit, astăzi, în partida cu Germania, dintr-o aruncare de la 7 metri.

EHF a distribuit momentul golului, iar în postarea sa a sugerat că românca este cea mai bună handbalistă din istorie.

„Deasupra tuturor”, a scris EHF, care a atașat mesajului o imagine cu un țap, de la englezescul „GOAT”, sau „Greatest Of All Time” („Cel mai bun din toate timpurile”).

Astăzi, cu Germania, meci pierdut de România (28-32), Cristina a înscris 7 goluri și a atins astfel o bornă incredibilă, 303 de reușite la Europene!

Foto: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *