Haiducii parcărilor își fac de cap prin cartierele Timișoarei (foto)

porsche

Criza locurilor de parcare din cartierele Timișoarei provoacă, deseori, episoade tensionate între vecini, cei mai timizi și neconflictuali cedând mereu în fața tupeiștilor, care, nu o dată, devin chiar agresivi.

CITEȘTE ȘI: Laura Codruța Kovesi, prima reacție la moartea fostului șef al DNA Timișoara

Într-una din cele mai aglomerate zone ale orașului, Calea Girocului, un cetățean s-a împroprietărit pe un spațiu din spatele unui bloc situat pe strada Mareșal Al. Averescu.

Inițial, omul – care, culmea, nu locuiește chiar în imobilul respectiv, ci într-un bloc de garsoniere din apropiere – bloca orice alt șofer care-și parca mașina în spațiul cu pricina, punându-și bolidul, un Porsche Panamera nou-nouț, în fața autoturismului îndrăznețului.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo 18 – 31 martie. După zile călduroase, vremea se răceşte în toată ţara şi revin ploile

După amenzi primite de la poliție și conflicte cu vecinii, domnul cu Porsche a clocit un alt plan: a turnat pietriș pe spațiul verde, concomitent cu montarea unui blocator!

Așa crede haiducul că s-a rezolvat problema. Rămâne de văzut care va fi reacția Primăriei Municipiului Timișoara în fața acestei împroprietăriri cu forța pe spațiul public…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Haiducii parcărilor își fac de cap prin cartierele Timișoarei (foto)

    1. cocalar … si o fi pârci cu 380.000 km cu 15.000 euro facut muci pe autostrada in DE … se vede din avion ca e revopsit!

  1. cum pana mea să ai Porsche Panamera , masina cumparata de nevasta ta care produce pt tine (…) Retardatule cu Porsche astai masina pt oameni cu afaceri nu pt tine sarac lipit plange stomacul in tine retardatule .

Lasă un răspuns