Prognoza meteo 18 – 31 martie. După zile călduroase, vremea se răceşte în toată ţara şi revin ploile

ploaie 6

ANM a dat publicităţii estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor pentru intervalul 18 – 31 martie 2019. Potrivit ANM, după o zi deosebit de caldă, vremea se schimbă radicat.

De marţi temperaturile vor scădea chiar şi cu 10 – 11 grade faţă de prima zi a săptămânii. Precipitațiile îşi vor face apariţia în intervalul 18 – 21 martie, dar şi spre finalul lunii martie.

PROGNOZA METEO ANM BANAT

Vremea, deosebit de caldă în prima zi, se va răci până în data de 21 martie, astfel că temperaturile maxime se vor situa în medie între 10 și 14 grade.

În intervalul 21 – 23 martie valorile termice vor crește din nou, cu medii ce vor ajunge la 13…15 grade, apoi vor scădea spre 9…11 grade și nu vor mai avea variații semnificative.

Nopțile vor avea același parcurs, pornind de la 6…8 grade vor scădea spre valori medii de 0…2 grade în jurul datei de 21 martie și ulterior vor avea mici oscilații în ecartul 0…4 grade.

Temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie în intervalele 18 – 21 martie și 24 – 31 martie, scrie romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns