Peste cablurile aeriene din Timişoara a căzut prima ghilotină. Mai mulţi locuitori au rămas fără televiziune și internet

taiere cabluri

În zona Podului Mihai Viteazu, o echipă de muncitori aduși luni seara de Primăria Timișoara s-a urcat pe scările din dotare și a tăiat cablurile care împovărau niște stâlpi din zonă.

Totul s-a petrecut sub supravegherea primarului Nicolae Robu, care a promis la începutul acestei săptămâni o nouă campanie de eliminare a cablurilor aeriene din Timișoara.

Reamintim că, încă din 2009, Consiliul Local Timișoara a emis o reglementare care prevedea trecerea cablurilor aeriene în subteran.

Nicolae Robu a menționat, luni seara, că firmele de cablu au fost notificate în repetate rânduri să-și mute firele aeriene, dar acestea au ignorat apelurile primăriei.

Una dintre aceste societăți, aflând despre acțiunea municipalității, se apucase deja să-și demonteze singură cablurile. Consecința acțiunii s-a resimțit în cartierul Cetate, unde o serie de locuitori au rămas fără televiziune și internet.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Peste cablurile aeriene din Timişoara a căzut prima ghilotină. Mai mulţi locuitori au rămas fără televiziune și internet

  1. foarte bine d-le primar.banditii ăstia nu vor decît bani cît mai multi bani.după furtună nici măcar să îsi adune cablurile rupte nu au făcuto.au pus cabluri noi dar pe cele vechi acolo leau lăsat .se mai văd si acum după atîta vreme.

  2. Foarte bine a procedat primarul, stalpi stau sa cada sub greutatea cablurilor plus aspectul foarte urat al cablurilor de pe stalpurile de iluminat…Asa ca spor la treaba dl primar in tot orasul la taierea cablurilor…

Lasă un răspuns