Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

Grindeanu: Madame Armand, attention! Aici e cartea

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu îi răspunde primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, în legătură cu lucrarea „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”. „Madame Armand, attention! Aici e cartea”, spune social-democratul.

„Să știți că sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuți. Și există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi. Mult gunoi și mizerie. A și spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta să știți că nu e. E doar încă o șobolaneală a doamnei Armand. Mă adresez direct doamnei: Madam Armand, attention! Aici e cartea! Ați pierdut încă un război. Se înscrie în șirul multor altora pe care le-ați deschis, începând cu războiul gunoaielor”, spune Sorin Grindeanu.

El precizează că a făcut „școala la timp și complet”.

Grindeanu îi sugerează primarului Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, să ceară la Ministerul Educației foile sale matricole din perioada liceului și facultății.

„Un nou caz Florin Roman în Guvernul României”, a acuzat Clotilde Armand, aluzie lac demisia proaspătului ministru al digitalizării.

Clotilde Armand a postat, pe Facebook, o înregistrare video în care soţul său, matematicianul Sergiu Moroianu, afirmă că o lucrare de matematică pe care Sorin Grindeanu susţine că a scris-o împreună cu tatăl său, Nicolae Grindeanu, şi pe care și-a trecut-o în CV, nu este de găsit nici măcar la Biblioteca Națională.

CITEŞTE ŞI: Cadrele didactice timișene au intrat astăzi în grevă japoneză

Cartea, care se numește „Integrala Lebesgue-Radon în raport cu o măsură complexă”, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *