Grapini, despre votul negativ dat la înființarea unui tribunal pentru Rusia: Mi s-a blocat tasta

Grapini, despre votul negativ dat la înființarea unui tribunal pentru Rusia: Mi s-a blocat tasta

„Mi s-a blocat tasta”, este explicația Mariei Grapini pentru votul negativ dat în Parlamentul European la rezoluția pentru înființarea unui Tribunal special pentru agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei. Ea precizează că și-a schimbat votul, pentru că regulamentul permite.

„Votul meu la ora 12.37 este în favoarea rezoluției. Am corectat deoarece mi s-a blocat tasta și pe regulament avem la dispoziție 72 de ore să schimbăm votul dacă a fost greșit”, a comentat Maria Grapini timișoreanca la o postare de pe Facebook.

Ea fusese întrebată de ce a votat împotriva instituirii unui Tribunal Internațional Special pentru agresiunea Rusiei în Ucraina.

CITEȘTE ȘI: Un polițist de la ITPF Timișoara a făcut show în timpul liber și s-a ales cu o plângere pentru hărțuire și amenințare. Video!

Parlamentul European a votat, joi, cu majoritate de voturi pentru înființarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei, a anunțat eurodeputatul PMP Eugen Tomac: „Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viață distrusă și fiecare destin frânt”, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Grapini, despre votul negativ dat la înființarea unui tribunal pentru Rusia: Mi s-a blocat tasta

  1. Constat că și în U.E. se practică stalinismul. Și ce dacă Grapini chiar ar fi votat împotrivă? Oricum, a-i considera pe ruși drept băieții răi, iar pe ucrainieni băieții buni, e ca și cu vaxx-ul ce-ți ferește bunica de carcalac. Îngrijorător mi se pare însă faptul că votul se poate corecta în termen de 72 de ore. Cum adică? A, da, cele 72 de ore sunt considerate a fi suficiente pentru a-l convinge pe votant să-și schimbe votul. Trebuie să iasă totul așa cum vor cei din umbră. Noi, cetățenii de rând, de ce nu ne putem schimba votul la alegeri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *