Gest uluitor! Angajaţi ai Retim au golit o pubelă în faţa unei case

De aproape o săptămână, o timișoreancă trebuie să suporte gunoiul pe care angajații de la Retim l-au deșertat în fața porții casei sale, după ce au măturat strada. Femeia spune că angajații firmei de salubritate au făcut curat pe strada Filaret Barbu, au umplut pubela de gunoi, apoi au golit-o în dreptul imobilului cu numărul 11.

Citeşte şi: Concert caritabil pentru Timișoara. Trupe celebre şi-au dat mâna pentru reabilitarea a două spitale afectate de furtună

”Această situație datează de joi, 28 septembrie. Am sunat de mai multe ori la Retim și au spus că se va rezolva, dar încă nu s-a întâmplat nimic”, spune Mariana Străuț.

Femeia nu își explică gestul angajaților Retim-ului și speră, totuși, că gunoiul va fi luat cât mai curând din fața casei sale.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Gest uluitor! Angajaţi ai Retim au golit o pubelă în faţa unei case

  1. Situația nu este singulară! Pe partea cealaltă a bulevardului Mihai Viteazu, pe strada Sorin Titel, situația este similară. Angajații RETIM nu dau pe acolo cu săptămânile. Crengile, copacii dărâmați și gunoaiele stau pe carosabilul de granit, ciuruit și el de gropi, încât cu greu treci pe acolo! Și când te gândești că este vorba de centrul Timișoarei, te apucă tristețea!

Lasă un răspuns