O lege a asociaţiilor de locatari

Noua sesiune de lucru a Senatului României va aduce câteva noutăţi mult-aşteptate. Printre acestea se numără Codul administrativ, dar şi o lege a organizării şi funcţionării asociaţiilor de proprietari. Aceasta din urmă ţine de solicitări mai vechi ale asociaţiilor de locatari, care nu au reuşit să-şi facă înţeles punctul de vedere în vechile legislaturi.

„Am discutat cu domnul Petru Olaru, de la Federaţia Asociaţiilor de Locatari Timişoara, şi sunt aspecte foarte pertinente care trebuie să se regăsească în noua lege. Sperăm să aducem clarificările necesare, mai ales că activitatea asociaţiilor de proprietari se răsfrânge asupra multor cetăţeni”, a declarat senatorul Eugen Dogariu, secretar al Comisiei pentru administraţie publică şi organizarea teritoriului.

Tot în sprijinul unei mai bune comunicări cu timişenii, Dogariu va mai avea un cabinet senatorial în judeţ, mai exact la Sânnicolau Mare, acesta adăugându-se celor din Timişoara şi Giroc.

„Ţinta este de a merge noi, parlamentarii, înspre oameni, nu să vină ei să ne caute. În felul acesta, sunt convins că problemele lor vor putea ajunge mai repede în parlament”, a declarat senatorul PSD Timiş.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns