Gest impresionant al suporterilor timișoreni pentru familiile utiștilor morți

galeria uta

Toate încasările de la partida dintre Poli Timișoara și UTA vor fi donate familiilor celor doi suporteri arădeni care au pierit în accidentul de joi, precum și celui de-al treilea utist, care este grav rănit.

De altfel, după producerea tragicului accident în care ai pierit Bogdan Mihoc și Bogdan Moisi, suporterii timișoreni, care patronează clubul de pe Bega, au dat dovadă de compasiune și solidaritate cu cei arădeni.

CITEŞTE ŞI: Casă oferită gratis în județul Timiș

„Le mulțumim tuturor celor care și-au exprimat condoleanțele și și-au oferit ajutorul în aceste momente extrem de grele. Încă odată se dovedește că familia UTA este întotdeauna unită, în special în clipele în care este greu încercată. Clubul UTA a fost alături de noi și de supraviețuitorii accidentului, dar și de familiile îndoliate.

De asemenea, se dovedește și faptul că ultrașii se vor sprijini mereu când camarazii cu aceeași pasiune dispar atât de brusc și sfâșietor. Membrii peluzelor din toată țara, dar și din străinătate ne-au transmis mesaje de susținere atât în mediul online, cât și pe stadioane, iar pentru toate aceste gesturi de solidaritate le declarăm respect din tot sufletul.

O contribuție specială pe care o vom aprecia întotdeauna este cea a rivalilor noștri de la Timișoara, care au păstrat un lung moment de reculegere la derby, însoțit de fum negru, și vor direcționa banii strânși la casele de bilete către familiile celor decedați, dar și către familia lui Teacă Claudiu, supraviețuitorul care se află încă în recuperare la spital și va avea nevoie de un tratament amplu ca să se pună pe picioare.

FOTBALUL NE LEAGĂ PE TOȚI!”, este mesajul postat pe Facebook de ultrașii arădeni, scrie newsar.ro.

Meciul ASU Poli – UTA s-a terminat cu scorul de 1-3.
abonamente noiembrie


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns