Casă oferită gratis în județul Timiș

O familie cu suflet mare dorește să ofere gratis o casă la țară, unor persoane care au nevoi de ajutor. ”Ar putea fi chiar și pentru o persoană vârstnică, care se descurcă greu cu pensia. Tot ce trebuie să facă este să plătească utilitățile.

CITEȘTE ȘI: Ai aplicația lanternă pe telefon? De ce trebuie să o dezinstalezi imediat

Problema este că trebuie să se încălzească cu lemne, însă, cu siguranță, comunitatea ar sări în ajutorul unei persoane vârstnice dacă ar fi nevoie.

Casa este una bătrânească, însă locuibiliă”, spune timișeanul care îl ajută pe proprietar să găsească acele persoane care au nevoie de ajutor.

CITEȘTE ȘI: Poliția din Timișoara este în alertă! Se caută o șoferiță care a fugit de la locul accidentului după ce a lovit o elevă pe trecerea de pietoni

Casa este situată în satul Cherestur, care aparține de comuna Beba Veche, aflată în apropiere de Sânnicolau Mare.

FOTO: arhivă Beba Veche


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 Răspunsuri “Casă oferită gratis în județul Timiș

  1. Bună seara,suntem o familie fără casă,am soția paralizată pe partea dreaptă,un copil la școală în cls.V a,dorim de mult să găsim o casă la sat,avem și noi 60 de păsări,o purcelușă și niște găini,avem un venit de 1.700 de lei lunar.Dacă doriți să ne lăsați să LOCUIM în casă oferită de dvs.puteți să-mi lăsați un sms,ȘI o źi în care să venim să vedem casă și să ne cunoaștem.

Lasă un răspuns