Casă oferită gratis în județul Timiș

O familie cu suflet mare dorește să ofere gratis o casă la țară, unor persoane care au nevoi de ajutor. ”Ar putea fi chiar și pentru o persoană vârstnică, care se descurcă greu cu pensia. Tot ce trebuie să facă este să plătească utilitățile.

CITEȘTE ȘI: Ai aplicația lanternă pe telefon? De ce trebuie să o dezinstalezi imediat

Problema este că trebuie să se încălzească cu lemne, însă, cu siguranță, comunitatea ar sări în ajutorul unei persoane vârstnice dacă ar fi nevoie.

Casa este una bătrânească, însă locuibilă”, spune timișeanul care îl ajută pe proprietar să găsească acele persoane care au nevoie de ajutor.

Casa este situată în satul Cherestur, care aparține de comuna Beba Veche, aflată în apropiere de Sânnicolau Mare.

FOTO: arhivă Beba Veche


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

21 Răspunsuri “Casă oferită gratis în județul Timiș

 1. Ma numesc maria as dori sa aflu unde va aflati si von nr de contact ca am nevoe de o casa ca am doi copii si nam unde locuii

 2. Acum am văzut anunțul….sunt singură,am rămas fără casă și de atunci tot cutreier prin lumea asta mare,doar doar voi găsi un adăpost.
  Am 53 de ani si inca pot munci,dar peste puțin timp sigur ca batranetea își va spune cuvântul și….unde ma voi duce….
  Va rog din tot sufletul,poate ma puteti ajuta
  Mulțumesc frumos

 3. Eu ma numesc irina si as dori enor de mult daca puteti sa ne ajutati sint casatorita am o fetita de 1 an si 7 luni si stam inpreuna cu soacra si cumnata ne este foarte greu daca puteti sa ne ajutati citus de putin o sa ne bucuram enor de tare

 4. Buna ziua .Am mare nevoe de casa .stau cu chirie si am si o fetită bolnavă cu un rinichi .daca se pate un raspuns ?

 5. Buna ziua .Am mare nevoe de casa .stau cu chirie si am si o fetită bolnavă cu un rinichi .daca se pate un raspuns ?

 6. Buna ziua sîntem un cuplu si n-ar interesa si pe noi sîntem dornici să stăm la tara si sa muncim pămîntul si animale bucuroși

 7. Bună ziua, mai este valabilă oferta? Noi suntem o familie formată din mamă și 2 copii. Ne-ar fi de mare ajutor deoarece aici în Petroșani unde stam acum stam în chirie și salariile sunt mici.

 8. Bună seara,suntem o familie fără casă,am soția paralizată pe partea dreaptă,un copil la școală în cls.V a,dorim de mult să găsim o casă la sat,avem și noi 60 de păsări,o purcelușă și niște găini,avem un venit de 1.700 de lei lunar.Dacă doriți să ne lăsați să LOCUIM în casă oferită de dvs.puteți să-mi lăsați un sms,ȘI o źi în care să venim să vedem casă și să ne cunoaștem.

Lasă un răspuns