Ger în toată țara. De mâine se întorc ninsorile în vest

ninsoare 20

În vestul țării se arată puțin soarele, astăzi, însă va fi soare cu dinți. Temperaturile ajung la -2 grade Celsius, iar pe timpul nopții vor fi și valori de -12 grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: Imagini cu un adolescent care cade pe masă, afară în frig, paralizat de drogul „zombie”, la Timișoara

În ținuturile centrale se anunță vreme foarte rece. Va mai ninge slab pe partea estică, în rest vor fi înnorări dar și perioade cu soare. Maximele termice vor ajunge până la -2 grade în regiunile vestice, iar pe timp de noapte, în depresiuni, vor fi -16 grade Celsius.

În sud-vestul țării, soarele apare din când în când, se răcește ușor și la amiază termometrele vor indică 1 grad cu plus.

În sudul țării atmosfera va fi închisă și rece. Va ninge slab și pe suprafețe restrânse mai ales dimineața și temperaturile scad față de duminică.

CITEȘTE ȘI: Toţi copiii au primit „cadou” conturi bancare de la guvern

La munte, se anunță vreme geroasă în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, însă se mai adună norii și temporar va ninge slab și pe arii restrânse. Vântul va avea unele intensificãri, mai ales în zona Carpaților de Curburã, unde izolat zãpada va fi spulberatã.

Vreme foarte rece avem și marți, cu ger dimineața. Ziua va fi însorită, dar seara și noaptea se întorc ninsorile în vestul, nordul și centrul țării.

CITEȘTE ȘI: S-a aflat salariul Preafericitului Daniel! Leafa patriarhului timişean e impresionantă

Miercuri se înnorează treptat și vin precipitații în jumãtatea de vest a țării, iar noaptea și în rest. Va ninge și doar prin sud-est așteptăm lapoviță, ploaie și polei. Se încălzește, iar valorile termice se vor apropia de normalul perioadei.

Joi atmosfera va fi închisă și vor veni precipitații în vest, nord, centru și est și pe arii restrânse în rest. Sunt anunțate ninsori însă în regiunile sud-estice așteptăm ploaie și lapovitã, conform stirileprotv.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *