S-a aflat salariul Preafericitului Daniel! Leafa patriarhului timişean e impresionantă

ortodocși

Patriarhul Daniel va avea o remunerație mult mai mare de la 1 ianuarie. Șeful Bisericii Ortodoxe Române a beneficiat de creșterea salariului minim pe economie, iar leafa lui a ajuns acum la 23.920 lei pe lună, adică aproape 240 de milioane de lei vechi.

Schimbarea este datorată creșterii salariului minim pe economie. Parlamentarii, membrii Guvernului, președintele țării, dar și aleșii locali au obținut o majorare a salariilor cu aproape 10%, de la 1 ianuarie 2019, a informat a1.ro.

În anul 2018, salariul Patriarhului Daniel era de 16.600 de lei, salariu egal cu președintele Senatului României.

Ce-a spus Patriarhul timişean despre bogăție

Prefericitul Daniel, de loc din satul Dobreşti, comuna Bara, judeţul Timiş, a vorbit despre bogăție chiar în prima duminică din postul Crăciunului.

„Bogăția și sărăcia nu sunt un scop în sine, ci ele pot fi prilej de apropiere sau de îndepărtare de Dumnezeu și de semeni.

El nici nu mulţumeşte lui Dumnezeu, nici nu miluieşte pe săraci, ci se gândeşte doar la sine, se asigură material, dar se însingurează spiritual. Sufletul bogatului nemulţumitor sau nerecunoscător şi nemilostiv a devenit întru totul trupesc, el nu mai este suflet duhovnicesc.

Singura preocupare a sufletului este aceea de a se supune trupului lacom de a mânca, de a bea şi de a se veseli, în totală uitare de Dumnezeu şi de semeni”, le-a spus Patriarhul Daniel credincioșilor, conform libertatea.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

9 thoughts on “S-a aflat salariul Preafericitului Daniel! Leafa patriarhului timişean e impresionantă

    1. Iti da tie zeciuiala nefericită neoprotestanta adventista…! PF Daniel este darnic si harnic,a se VEDEA minunata manastirse de la Dobresti din satul copilariei sale si CATEDRALA NATIONALA DIN BUCURESTI RECENT SFINTITA.

  1. S ar cuveni ca cel putin un procent de 70 la suta din salariu acesta sa fie directionat catre donatii , acte de binefacere , etc

  2. O casa pe an, doar din salariu. lucreaza din greu saracul! Si ce mai pica pe langa, nu vom afla niciodata. Cu asa venit eu as fi si mai fericit decat preafericitul.

  3. eu zic sa nu primeasca nimic….ce face cu banii…sa stea in post negru toata viata 🙂 ce nevoie ar avea cineva de bani in zilele noastre?

  4. O zdreanta de om eu l-am cunoscut personal, este si asta tot cu ochii dupa barbatei. De ce ii tinea partea lui Pomohaci pt ca se cunosc. Mai donati prostilor bani pt catedrala si pt luxul lui Daniel ca dc ar fi sa donati pt spitale nu o faceti. Credeti ca dc ii dati bani lu asta ajungeti mai aproape de Dzeu? Greseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.