Furtunile și ploile torențiale au făcut ravagii în vestul țării

Furtunile și ploile torențiale au făcut ravagii în vestul țării

Vântul şi ploile puternice au afectat, marţi după-amiază, trei zone ale judeţului Hunedoara, terasa unui restaurant din Deva fiind distrusă de un copac care s-a prăbuşit peste ea, în timp de un service auto şi mai multe gospodării din satele Peştişu Mare şi Răcăştie au fost inundate, potrivit Agerpres.

„Din cauza vântului puternic, un arbore a căzut pe terasa unui restaurant din municipiul Deva. Din fericire, în momentul producerii incidentului, pe terasă nu se afla nicio persoană. Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Deva a intervenit pentru segmentarea şi îndepărtarea copacului”, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

În localitatea Peştişu Mare a fost semnalată inundarea unui service auto. Pentru evacuarea apei din interiorul acestuia Detaşamentul de Pompieri Hunedoara a intervenit cu o autospecială şi trei subofiţeri.

CITEȘTE ȘI: Fosta soție a unui fotbalist de la Poli este noul director al AJOFM Timiș. A fost propusă de PSD

Precipitaţiile abundente au produs efecte şi în localitatea Răcăștia, unde două pâraie s-au unit şi au inundat căile de acces şi mai multe gospodării, fiind nevoie de intervenţia pompierilor militari, care au acţionat la faţa locului cu două autospeciale şi două motopompe.

Furtunile și ploile torențiale au făcut ravagii în vestul țării

Judeţul Hunedoara s-a aflat marţi după-amiază sub cod portocaliu de vreme rea.

Foto: servuspress.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *