Fritz: Gata cu semaforişoara. Am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat în trafic. Continuăm cu alte încă o sută / Intersecţiile vizate

Fritz: Gata cu semaforişoara. Am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat în trafic. Continuăm cu alte încă o sută / Intersecţiile vizate

Primarul Dominic Fritz a anunţat, pe Facebook, că administraţia pe care o conduce a decis demontarea a peste o sută de semafoare din diferite zone ale Timişoarei, pe considerentul că sunt „inutile” şi „ne enervează”.

„Gata cu semaforișoara.
Azi (n.r. – marţi, 13 septembrie) am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat în trafic. Continuăm cu alte încă o sută.

Până acum am dat jos peste 150 de corpuri de semaforizare.
Nu le aruncăm, le vom folosi acolo unde chiar va fi nevoie în viitor. Semafoarele nu mai trebuie să fie o afacere, ci să îmbunătățească traficul.

P.S. După ce le-am demontat pe cele de pe Proclamația de la Timișoara, tramvaiul circulă mai repede pentru că nu se mai oprește la fiecare semafor”, a scris Dominic Fritz, precizând ulterior:

„Intersecțiile din care demontăm semafoarele:

👍Proclamația de la Timișoara – Pacha
👍Proclamația de la Timișoara – Griselini
👍Mihalache – Antonn Pann
👍Mihalache – Neculuță
👍Preyer – Mangaliei
👍Preyer – Crizantemelor
👍Piața Mocioni (spre Bulevardul Regele Carol I)
👍3 August – Ep. Lonovici”.

CITEŞTE ŞI: “M-a sunat o doamnă de la Corpul de Control al primarului Fritz să mă întrebe dacă sunt viu”

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Fritz: Gata cu semaforişoara. Am demontat 23 de semafoare inutile, care doar ne-au enervat în trafic. Continuăm cu alte încă o sută / Intersecţiile vizate

  1. Domnule Primar votat si ales de Timisoreni. Am totusi o nelamurire pe o parte spuneti ca desfintati semafoarele montate cum spuneti aiurea prin oras de incompetenti anteriori si pe partea cealalta firmea care se afla in subordinea Primariei SDM a cumparat 500 de semafoare noi? Doar nu vreti sa le montati pe toate in fata Primariei si pe Eneas?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *