Fratele lui Mirel Rădoi va fi transferat la un spital din Timişoara la cererea familiei

ambulanta 15

Fratele antrenorului naţionalei de tineret a României, Mirel Rădoi, va fi transferat, marţi, de la Spitatul din DrobetaTurnu Severin, la Timişoara, la cererea familiei. Bărbatul de 37 de ani a fost operat de urgenţă după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte.

Medicii au anunţat, marţi, că se fac demersurile ca Mihai Rădoi, fratele selecţionerului echipei naţionale de tineret Mirel Rădoi, să fie transportat la Timişoara, fie pe cale terestră, cu ambulanţa, fie cu elicopterul SMURD, dacă condiţiile meteo vor permite zborul.

CITEȘTE ȘI: Furt din greşeală: Hoţul din Timişoara a confundat, în Oradea, BMW-ul pe care trebuia să-l fure

Fratele selecţionerului naţionalei Under 21, Mirel Rădoi, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, luni seara, iar medicii ar fi vrut să-l transfere la Spitalul Floreasca, din Bucureşti.

„Este stabil. (…) Au apărut complicaţii, a fost operat, era într-o stare bună în cursul dimineţii de marţi, este tot intubat şi îl transferă la Spitalul Judeţean Timişoara, cu ambulanţa, pentru că voiau cu elicopterul, dar încă nu s-a stablit dacă se poate.

CITEȘTE ȘI: Razie de amploare la ieșirea din Timișoara

Familia a optat pentru această variantă, spitalul optase pentru varianta Spitalului Floreasca, argumentele noastre au fost că cei de acolo au mai multă experienţă în traumatologie, dar familia hotărăşte.

Cu elicopterul încă e deschisă problema, pentru că deocamdată se aştepta să se vadă dacă poate să vină elicopterul şi dacă vine, îl ducem cu elicopterul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

CITEȘTE ȘI: Avertizare meteo de ultimă oră: cod portocaliu de ninsoare în vestul ţării! Imagini LIVE

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte.

Potrivit unor apropiaţi, bărbatul avea o relaţie tensionată cu soţia sa şi s-ar afla în divorţ, conform mediafax.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *