Dezvăluirile care l-ar putea distruge pe Dragnea! Cine primește cu „dedicație” banii luaţi de la Servicii şi SPP

dragnea 4

Fostul premier Victor Ponta a scris, într-o postare pe Facebook, ce vrea să facă Dragnea cu banii pe care îi dorește tăiați de la SRI. Ponta a explicat planul lui Liviu Dragnea cu privire la sumele luate din bugetul SRI pe care vrea să le relocheze spre diferite programe de sănătate, cum ar fi cel referitor la vitamina D, scrie Capital.

Conform liderului Pro România, acesștia vor ajunge către o firmă din Israel. Mai mult de atât, totul pare a fi făcut cât se poate de vizibil, deoarece numele programului propus de liderul PSD în amendamentul la buget coincide cu numele produsului vândut de firma israeliană care urmează să primească contractul.

Prezentăm mai jos postarea lui Victor Ponta:

„Liviu Dragnea a facut un amendament care a fost acceptat de Comisiile Parlamentare – amendamentul ProRomania sa NU mai dam 100 milioane de euro la partide a fost respins! Dar sa vedem ce propune Dragnea :

  1. Sa ia banii de la „Servicii” si de la SPP – in conditiile in care in 2019 avem in Romania doua evenimente majore cu risc maxim de securitate : vizita in Romania a Sanctitatii Sale Papa si Summitul de la Sibiu la care sunt prezenti 27 de sefi de stat si guvern din Uniunea Europeana/ din prostie sau rea credinta Dragnea saboteaza aceste doua evenimente ( probabil pentru ca nu este el gazda sau invitat la acestea)
  2. Dragnea propune ca acesti bani sa se dea la Ministerul Sanatatii ( de unde a luat peste 1 miliard prin OUG 114/2018) pentru Vitamina D ( o gluma proasta despre care medicii nici nu isi pierd timpul sa comenteze – o „frectie la picior de lemn) si pentru un program de teste prenatale numit direct „Panorama”
  3. Problema este ca acest program „Panorama” apartine unei firme americano – israeliene pe numele sau NATERA

Aceleasi teste sunt insa oferite si de alte firme prin programe cu alte denumiri: „Harmony” ( firma Roche) sau „Neobona” ( firma Synlab)! Deci Dragnea a pus in amendament si firma la care trebuie sa se duca banii!

Acum puneti in balanta ce este mai important pentru Romania :

  1. sa aiba asigurata securitatea in timpul vizitei Papei in Romania si a Summitului European de la Sibiu si sa aiba bani de combatere a interferentelor Rusiei in Alegerile din Romania, Moldova sau Ucraina ( cum a propus Guvernul)
  2. Sa dea Dragnea si Valcov banii la o firma privata pentru niste teste care oricum sunt inutile daca nu sunt urmate de analize si proceduri care nu au finantare!

Alegeti!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, potrivit publicaţiei Capital.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dezvăluirile care l-ar putea distruge pe Dragnea! Cine primește cu „dedicație” banii luaţi de la Servicii şi SPP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *