Handbaliştii alb-violeţi, deplasare dificilă în etapa intermediară

SCM Politehnica Timisoara handbal 2

Liga Naţională de handbal masculin programează meciurile etapei a 18-a la mijlocul acestei săptămâni.

Alb-violeţii lui Pero Milosevici au parte de o deplasare dificilă, în Maramureş, pentru un nou episod al seriei de rivalitate cu Minaur Baia Mare, pe care au depăşit-o recent în Cupa României. Meciul este programat miercuri, cu începere de la ora 18.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima perioadă, cele două echipe au ajuns vecine de clasament. SCM Politehnica este locul al optulea, iar Minaur se află pe poziţia a noua, însă distanţa dintre ele este una considerabilă, de zece lungimi.

Acest lucru s-a întâmplat mai ales din cauza faptului că trupa maramureşeană nu a câştigat nici un meci în acest început de an.

De partea cealaltă, poliştii s-au redresat după eşecul neaşteptat de la Buzău printr-o victorie pe care o puteau obţine şi mai clar cu Dunărea Călăraşi.

„Ştim că adversarii au o echipă solidă, cu jucători buni. Nu ne-a fost uşor niciodată să jucăm pe terenul lor. În ceea ce ne priveşte, ştim că dacă ne iese bine jocul de apărare atunci avem o mai mare siguranţă în atac. Este un meci dificil, în deplasare, cu mare presiune şi rivalitate, ţinând cont de cele mai recente meciuri. Ne aşteptăm la o mare dorinţă de revanşă din partea lor, după jocul din Cupa României, desfăşurat în decembrie. Este şi firesc să se întâmple asta. Noi nu trebuie să intrăm în jocul lor, trebuie să fim bine pregătiţi fizic, să ne apărăm bine şi să căutăm punctele lor slabe atunci când ne aflăm în atac. Doar aşa putem obţine un rezultat bun în deplasare. Vom juca şi acest meci fără Şania, ceilalţi băieţi sunt bine din punct de vedere fizic. O zic încă o dată, trebuie să fim constanţi în evoluţii, nu este suficient doar un meci sau o parte din meci să fim la nivel înalt. Oscilaţiile reprezintă un aspect aşteptat al acestei perioade, dar trebuie să ne mobilizăm ca ele să fie cât mai mici. Dacă am juca perfect de fiecare dată în toate cele 60 de minute am câştiga fiecare meci la zece goluri diferenţă. Le spun jucătorilor că trebuie să mergem în această deplasare atât cu inteligenţă, cât şi cu mult curaj şi suflet”, a declarat tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici.

Sursa foto: Alex Szabo / www.facebook.com/scmpolitehnica


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *