Furt din greşeală: Hoţul din Timişoara a confundat, în Oradea, BMW-ul pe care trebuia să-l fure

Mare zarvă, zilele trecute, pentru BMW-ul unui orădean dat dispărut din faţa blocului şi găsit câteva zile mai târziu la un hoţ de maşini din Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Razie de amploare la ieșirea din Timișoara

Povestea s-a încheiat cu happy end, în sensul că bolidul a fost înapoiat proprietarului, iar hoţul a scăpat de cătuşe fiindcă păgubitul s-a împăcat cu el.

CITEȘTE ȘI: Avertizare meteo de ultimă oră: cod portocaliu de ninsoare în vestul ţării! Imagini LIVE

Omul, după cum vorbesc interlopii din oraş, ar fi fost un simplu executant şi a furat maşina la comandă, dar a făcut-o de „oaie” întrucât s-ar fi „lipit” de un cu totul alt BMW decât cel după care fusese trimis, şi asta numai pentru că avea numărul de înmatriculare asemănător cu cel al maşinii pe care trebuia s-o fure.

CITEȘTE ȘI: Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda, a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook

Şi mai nasol este acum, pentru el, că – aflat deja în vizor – îi va fi cam greu să dea o altă lovitură prea curând, scrie ebihoreanul.ro

1 Comments
Vincent 12/02/2019
Doamne-Dumnezeule, cu ce se ocupa cetateanul roman... si culmea, ca mai face parte dintr-o societate care se vrea respectata in lume...!!! Am zis-o de mai multe ori: Romania este cel mai bogat stat din lume privind pretul organelor de transplant...! la atitia si atitia candidati virtuali...