Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook

Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda şi a transmis totul pe reţeaua de socializare, a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook. Oamenii s-au mirat, dar au luat banii.

Tânărul, cunoscut după ce a apărut chiar și în presa din Irlanda, a intrat live pe Facebook și le-a cerut celor care îl urmăresc să dea share la transmisiune. El a mers la bancă şi a schimbat 5.000 de euro în bancnote de 5 euro şi a început să le împartă trecătorilor, în centrul Dublinului.

„la 20 de mii de persoane pe live, dau 5000 mii de euro la oamenii din dublin irlanda 5 euro de om ,să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani „, a scris tânărul în dreptul transmisiunii.

Şi-a incendiat Mercedesul live pe facebook

Românul, cu numele Strugurel Lingurar, a devenit cunoscut prin intermediul transmisiunilor live, distribuite de zeci de mii de oameni pe Facebook, în care a comis numeroase infracțiuni.

În urmă cu câteva luni, românul a apărut în presa din Irlanda după ce a făcut live în timp ce conducea beat pe șoselele din apropierea orașului Dublin.

Pe 13 ianuarie, el şi-a incendiat maşina Mercedes pe o plajă, pentru a strânge cât mai multe vizualizări la transmisia live, scrie observator.tv.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns