Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook

roman irlanda

Românul care şi-a incendiat Mercedesul în Irlanda şi a transmis totul pe reţeaua de socializare, a dat 5.000 de euro gratis pe stradă, live pe facebook. Oamenii s-au mirat, dar au luat banii.

Tânărul, cunoscut după ce a apărut chiar și în presa din Irlanda, a intrat live pe Facebook și le-a cerut celor care îl urmăresc să dea share la transmisiune. El a mers la bancă şi a schimbat 5.000 de euro în bancnote de 5 euro şi a început să le împartă trecătorilor, în centrul Dublinului.

„la 20 de mii de persoane pe live, dau 5000 mii de euro la oamenii din dublin irlanda 5 euro de om ,să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani „, a scris tânărul în dreptul transmisiunii.

Şi-a incendiat Mercedesul live pe facebook

Românul, cu numele Strugurel Lingurar, a devenit cunoscut prin intermediul transmisiunilor live, distribuite de zeci de mii de oameni pe Facebook, în care a comis numeroase infracțiuni.

În urmă cu câteva luni, românul a apărut în presa din Irlanda după ce a făcut live în timp ce conducea beat pe șoselele din apropierea orașului Dublin.

Pe 13 ianuarie, el şi-a incendiat maşina Mercedes pe o plajă, pentru a strânge cât mai multe vizualizări la transmisia live, scrie observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *